Dvanaest modela vjenčanica iz Bridal kolekcije donose dašak osvježenja i novih ideja među kojima svaka mladenka može pronaći idealnu haljinu po mjeri

Galerija Vjenčanica dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Vjenčanica dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Vjenčanica dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) +9 Vjenčanica dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Dan vjenčanja najiščekivaniji je dan za sve mladenke, no jednako tako ponekad i najstresniji, jer pronaći haljinu iz snova nije uvijek lako i jednostavno.

Rješenje donosi Diana Viljevac, dizajnerica poznata po maštovitim kreacijama namijenjenima snažnim i samopouzdanim djevojkama i ženama, koja je predstavila bridal lookbook s čak dvanaest novih modela vjenčanica. Osim novih modela i krojeva, kaže dizajnerica, svakom je haljinom željela iznijeti drugačiju modnu priču, od boje i kroja do materijala.

Osim novih modela i krojeva, dizajnerica Diana Viljevac, svakom je haljinom željela iznijeti drugačiju modnu priču, od boje i kroja do materijala.

Željela sam osmisliti što više modela kako bi svaka klijentica mogla pronaći model koji najviše odgovara kako njenom stasu, tako i viziji koju je imala. Svatko od nas želi biti jedinstven i poseban, posebno na ovako poseban dan dan, stoga smo nastojali što je više moguće izaći svakoj mladenki u susret.

Svi naši uzorci su izloženi u showroomu te se po njima izrađuju vjenčanice po mjeri, a moguće su i preinake u otvaranju ili zatvaranju leđa i dekoltea, promjeni duljine rukava te mijenjanje boje vjenčanice. Vjerujem i nadam se da će ovi modeli pronaći put do mnogih srca i izazvati osmijeh na lica, poručuje Diana Viljevac.

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory, puderastoj i boji pijeska. Vjenčanica dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Maštovite kreacije Diane Viljevac namijenjene su snažnim i samopouzdanim djevojkama i ženama (Foto:Karmen Poznić) Foto: Karmen Pozni?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju