Još iz vremena dok je pozornost javnosti privlačila kao premijerova supruga, današnja prva dama Hrvatske, Sanja Musić Milanović, bila je poznata kao ljubiteljica ženstvene elegancije.

Galerija Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović 2012. godine Bal u Beču 2012. godine Susret s predsjednikom Sj. Makedonije +9 Na otvorenju izložbe na Pantovčaku

Osim toga, nebrojeno puta dokazala je da svoju odjevnu kombinaciju zna prilagoditi situaciji. Modne odabire Sanje Musić Milanović odobravaju i čitateljice našeg portala koje redovito hvale njezinu jednostavnost, stil i istančan ukus.

Svečano otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara Svečano otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Kao supruga premijera, a onda i predsjednika Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović bila je i bit će dio brojnih događanja na kojima se, između ostalog, pozornost posvećuje i modnim odabirima uzvanika.

Tako je bilo i kada je prije dva dana prva dama Hrvatske zasjala na svečanoj večeri koju su povodom NATO summita u Madridu organizirali španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Letizija.

Nosila je haljinu hrvatske modne kuće Varteks koja se pokazala kao pun pogodak, a pojavljivanje prve dame na ovoj gala večeri iskoristili smo kao povod da se prisjetimo dijela njezinih modnih izdanja iz dalje i bliže prošlosti.

Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović: Haljina dostojna kraljevskog dvora za susret s kraljicom Letizijom

Slika nije dostupna Od Melanije Trump do Sanje Musić Milanović: Izdanja prvih dama u izbornim noćima

U našoj galeriji možete vidjeti modne odabire prve dame za odlazak na bal u Bečkoj državnoj operi davne 2012. godine, ali i novija modna izdanja koja je birala za  razna druga događanja i susrete među kojima su i oni s Papom i Michelle Obamom.

Susret s Michelle Obamom u Chicagu Susret s Michelle Obamom u Chicagu (Foto: Olivier Douliery/Press Association)

Na otvorenju izložbe na Pantovčaku Na otvorenju izložbe na Pantovčaku (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Središnja proslava ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju Središnja proslava ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju