Madrid je posljednjih dana bio domaćin NATO-ova samita, a na popisu sudionika bio je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović, kojem je društvo pravila i supruga Sanja Musić Milanović.

Galerija Sanja Musić Milanović Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović +5 Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović - 1

Par se zajedno pojavio na gala-večeri koju su u čast sudionika 32. NATO-ova samita organizirali španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Letizia.

Među gostima u raskošno uređenoj blagovaonici Kraljevske palače u Madridu bio je i američki predsjednik Joe Biden, a kralj Felipe rekao je da u palači nikada istovremeno nije bilo toliko svjetskih čelnika.

Ukupno je za stolom bilo 60-ak ljudi, a među njima i prva dama Hrvatske u haljini dostojnoj kraljevskog dvora, koja je rad modne kuće Varteks.

Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović Haljina modne kuće Varteks trenutno je na sniženju (Foto: Varteks.com)

Radi se o haljini-košulji koju krase balon-rukavi i prugasti, žuto-crni uzorak. Ima i gumbe cijelom dužinom te traku napravljenu od istog materijala za isticanje struka. Haljina s asimetričnim rubom trenutačno je snižena, pa umjesto 1190 košta 833 kune.

Svađa li vam se modno izdanje Sanje Musić Milanović?

glasova:

Prva dama ovu je haljinu napravljenu od lagane viskozne tkanine uparila s crnim salonkama. Kosu je raspustila, a točka na "i" elegantnom izdanja bio je crveni ruž.

Hrvatski predsjednički par fotografirao se s domaćinima, a kraljica Letizia za ovu je prigodu također pokazala još jedno svoje modno izdanje bez greške.

Prva dama Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović: Kombinacija koja utjelovljuje pojam poslovne elegancije Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović 2012. godine 12 najelegantnijih izdanja Sanje Musić Milanović

Nosila je prekrasnu crnu haljinu španjolskog brenda The 2nd Skin Co. i štikle modne kuće Manolo Blahnik. I ovaj put potvrdila je svoju predanost recikliranju odjeće jer je ovu haljinu već nosila na događanju u Oviedu prošlog listopada.

Španjolski kraljevski par organizirao je gala večeru za sudionike NATO-ova samita - 1 Kraljica Letizia pokazala je još jedno modno izdanje bez greške (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju