Madrid je posljednjih dana bio domaćin NATO-ova samita, a na popisu sudionika bio je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović, kojem je društvo pravila i supruga Sanja Musić Milanović.

Galerija Sanja Musić Milanović Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović - 3 Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović - 2 +5 Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović - 1

Par se zajedno pojavio na gala-večeri koju su u čast sudionika 32. NATO-ova samita organizirali španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Letizia.

Među gostima u raskošno uređenoj blagovaonici Kraljevske palače u Madridu bio je i američki predsjednik Joe Biden, a kralj Felipe rekao je da u palači nikada istovremeno nije bilo toliko svjetskih čelnika.

Ukupno je za stolom bilo 60-ak ljudi, a među njima i prva dama Hrvatske u haljini dostojnoj kraljevskog dvora, koja je rad modne kuće Varteks.

Haljina modne kuće Varteks koju je nosila Sanja Musić Milanović - 2 Haljina modne kuće Varteks trenutno je na sniženju (Foto: Varteks.com)

Radi se o haljini-košulji koju krase balon-rukavi i prugasti, žuto-crni uzorak. Ima i gumbe cijelom dužinom te traku napravljenu od istog materijala za isticanje struka. Haljina s asimetričnim rubom trenutačno je snižena, pa umjesto 1190 košta 833 kune.

Ankete

(9161) Svađa li vam se modno izdanje Sanje Musić Milanović?

rezultati povratak glasova3142
rezultati

Prva dama ovu je haljinu napravljenu od lagane viskozne tkanine uparila s crnim salonkama. Kosu je raspustila, a točka na "i" elegantnom izdanja bio je crveni ruž.

Hrvatski predsjednički par fotografirao se s domaćinima, a kraljica Letizia za ovu je prigodu također pokazala još jedno svoje modno izdanje bez greške.

Prva dama Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović: Kombinacija koja utjelovljuje pojam poslovne elegancije Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović 2012. godine 12 najelegantnijih izdanja Sanje Musić Milanović

Nosila je prekrasnu crnu haljinu španjolskog brenda The 2nd Skin Co. i štikle modne kuće Manolo Blahnik. I ovaj put potvrdila je svoju predanost recikliranju odjeće jer je ovu haljinu već nosila na događanju u Oviedu prošlog listopada.

Španjolski kraljevski par organizirao je gala večeru za sudionike NATO-ova samita - 1 Kraljica Letizia pokazala je još jedno modno izdanje bez greške (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju