Modna kuća NEBO ove jeseni prikazuje ženstvenu i sofisticiranu kolekciju s daškom glamura

NEBO ove jeseni prikazuje dio svoje aktualne kolekcije temeljene na ženstvenoj jednostavnosti i nosivosti. Prilikom kreiranja i osmišljavanja ove kolekcije, dizajnerica Ana Brajković se koncentrirala na potrebe i reakcije vlastitih kupaca, a manje na prolazne trendove. Unatoč tome svaki prikazani komad odiše modernim i atraktivnim dizajnom, nosivim iz sezone u sezonu.

Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u ovoj kolekciji i oslanja se na moto “manje je više“.

Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u ovoj kolekciji i oslanja se na moto “manje je više“. Fokus je na jednostavnim i pročišćenim linijama koje suptilno naglašavaju liniju tijela, te na vrhunskoj izradi. Detalji su minimalni, naglašeni kontrastnom bojom, a materijali su svileni muslin, pliš, eko koža i viskozni džersej.

Jednostavnost, ženstvenost i elegancija već su prepoznatljive odlike Nebo estetike, a ove sezone kolorit je jednostavan i snažan, postignut odabirom klasičnih boja: crne, sive i zagasito crvene. Kombinacija nosivosti, sofisticiranosti i dašak glamura osnovne su odrednice kojima se modna kuća NEBO već 25 godina vodi u kreiranju svojih kolekcija što su prepoznale i brojne dame, drage klijentice koje godinama smjelo i dostojanstveno nose ovu prepoznatljivu estetiku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju