Ovih dana viđamo sve više kreativnih videa koji stižu s TikToka, jedne od trenutačno najpopularnijih društvenih mreža na svijetu.

Svi se pokušavamo zabaviti na sve moguće načine kako bi nam vrijeme provedeno kod kuće bilo što ugodnije, a naša dežurna kreativka Andrea okušala se i u malo drugačijem modnom dizajnu.

Pariški tjedan visoke mode koji se trebao održati u srpnju nedavno je otkazan, ali to ne znači da ne možete uživati u novim revijama. Osmislite svoju reviju, baš kao što je to napravila ona.

Slika nije dostupna Jean-Paul Gaultier: Spektakularan oproštaj dostojan karijere duge 50 godina

Slika nije dostupna Ležeran glamur: Nova Chanelova kolekcija stvorena za žene koje se žele osjećati nesputano

Dnevna soba postala je pista, a Andrea je njome prošetala u kreacijama koje su nastale iz svega što joj je došlo pod ruku. Tako je poplun postao raskošna toaleta, kuhinjske krpe pretvorile su se u suknju mini kroja, a vrećice za otpad u efektne topove.

U njezinoj izolacijskoj kolekciji za proljeće/ljeto 2020. godine našli su se i komad ukrašeni aplikacijama, ali naravno da tu nije bilo mjesta za uobičajene zakovice i šljokice. Njih su zamijenile kuhinjske spužvice i kvačice za rublje.

Andrea nam je pokazala da za dobru zabavu treba samo malo volje i kreativnosti. Prepustite se i vi mašti te organizirajte svoju modnu reviju koja će sigurno oduševiti vaše ukućane.

Manekenka Andrea Za modnu reviju mogu poslužiti i tepih i spužvice za suđe (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju