Turske serije, ali i turske glumice jako su popularne i u Hrvatskoj, a osim što dah oduzimaju svojoj ljepotom i pojavom na malim ekranima, turske glumice privlače pozornost i svojim odjevnim kombinacijama.

Glumica Asli Enver koja nam je najpoznatija kao instanbulska nevjesta, sama je birala većinu modnih kombinacija koje je njezin lik nosio u istoimenoj seriji. Nježna, a istovremeno snažna Sureyya mnogim je ženama bila i modna inspiracija, a Asli je za nju birala komade koje bi i sama nosila u stvarnom životu.

Njezine kombinacije često nije bio problem kopirati jer su mnogi komadi bili dio ponude trgovina ulične mode u koje i Hrvatice rado zalaze.

Fahirye Evcen I zbog njih se gledaju serije: 10 turskih glumica koje osvajaju posebnom ljepotom

Kerem Bursin, Can Yaman i Burak Ozcivit 15 neodoljivih: Odaberite koji ljepotan zaslužuje titulu najzgodnijeg turskog glumca

No, Asli nije jedina turska glumica koja svojim modnim izdanjima dokazuje kako se lijepe Turkinje itekako znaju lijepo odjenuti. U nastavku smo izdvojili deset kombinacija turskih glumica za razne prigode koje bismo rado imali u svojim ormarima.

Tuba Büyüküstün (AFP)

Bergüzar Korel


Asli Enver

Neslihan Atagül 

Meryem Uzerli

Fahriye Evcen 

Burcu Esmersoy

Bensu Soral

Cansu Dere

Seranay Sarikayar

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju