Turske serije, ali i turske glumice jako su popularne i u Hrvatskoj, a osim što dah oduzimaju svojoj ljepotom i pojavom na malim ekranima, turske glumice privlače pozornost i svojim odjevnim kombinacijama.

Glumica Asli Enver koja nam je najpoznatija kao instanbulska nevjesta, sama je birala većinu modnih kombinacija koje je njezin lik nosio u istoimenoj seriji. Nježna, a istovremeno snažna Sureyya mnogim je ženama bila i modna inspiracija, a Asli je za nju birala komade koje bi i sama nosila u stvarnom životu.

Njezine kombinacije često nije bio problem kopirati jer su mnogi komadi bili dio ponude trgovina ulične mode u koje i Hrvatice rado zalaze.

Fahirye Evcen I zbog njih se gledaju serije: 10 turskih glumica koje osvajaju posebnom ljepotom

Kerem Bursin, Can Yaman i Burak Ozcivit 15 neodoljivih: Odaberite koji ljepotan zaslužuje titulu najzgodnijeg turskog glumca

No, Asli nije jedina turska glumica koja svojim modnim izdanjima dokazuje kako se lijepe Turkinje itekako znaju lijepo odjenuti. U nastavku smo izdvojili deset kombinacija turskih glumica za razne prigode koje bismo rado imali u svojim ormarima.

Tuba Büyüküstün (AFP)
Tuba Büyüküstün Tuba Büyüküstün (Foto: Afp)
Bergüzar Korel


Asli Enver

Neslihan Atagül 

Neslihan Atagül Neslihan Atagül (Foto: Afp)

Meryem Uzerli

Fahriye Evcen 

Fahriye Evcen Fahriye Evcen (Foto: Guliver Image)

Burcu Esmersoy

Bensu Soral

Cansu Dere

Cansu Dere Cansu Dere (Foto: Afp)

Seranay Sarikayar

Seranay Sarikayar Seranay Sarikayar (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju