Jill Biden s kćeri Ashley Biden stigla je u trodnevni posjet Francuskoj povodom proslave povratka SAD-a u organizaciju UNESCO nakon višegodišnjeg izbivanja iz nje. Jill i Ashley u Elizejskoj palači dočekala je Brigitte Macron, a bila je to prilika za još jedno modno odmjeravanje snaga dviju prvih dama.

Galerija Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 6 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 5 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 8 +4 Jill Biden nosi bijelu haljinu s plavim detaljima modne kuće Louis Vuitton

Obje prve dame izgledale su vrlo elegantno u kreacijama sličnog kroja, ali drugačijih boja. Brigitte Macron odjenula je bijelu haljinu s detaljima tamno plave boje na predjelu struka i dekoltea.

Dvobojnu kreaciju ukrašenu zlatnim detaljima u obliku sidra potpisuje omiljeni brend francuske prve dame, Louis Vuitton, čije komade redovito nosi. Haljinu klasičnog kroja koja prati liniju tijela te seže do koljena spojila je s nepogrešivim tamno plavim salonkama.

Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 8 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu (Foto: AFP)

Jill Biden je pak odabrala crveni kostim s potpisom modne kuće Schiaparelli sačinjen od suknje pencil kroja i kraćeg sakoa s velikim zlatnim gumbima. Jill se i za ovu priliku odlučila za svoje najdraže cipele, model J'Adior s potpeticom i otvorenom petom modne kuće Dior. Boje odjevnih kombinacija dviju prvih dama skupa čine kombinacije boja koje se nalaze i na američkoj i francuskoj zastavi - crvena, bijela i plava.

Bolju kombinaciju za susret u Parizu odabrala je:

glasova:

U anketi odlučite tko je odabrao bolju modnu kombinaciju za susret u Parizu - Brigitte Macron ili Jill Biden.

Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 3 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu, a s njima je bila i Ashley Biden, kći Jill Biden (Foto: Guliver image)

Kraljica Maxima i Brigitte Macron: Koja je dama izabrala ljepšu haljinu za svečanu večeru? Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 5 Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 6 Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 3 +3 Susret Brigitte Macron i kraljice Maxime u Amsterdamu - 1

Jill Biden: Tako dobre ljubičaste štikle za posjet bazilici Gospe Guadalupske Jill Biden posjetila je baziliku Gospe Guadalupske u Mexico Cityju - 4 Jill Biden posjetila je baziliku Gospe Guadalupske u Mexico Cityju - 6 Jill Biden posjetila je baziliku Gospe Guadalupske u Mexico Cityju - 2 +2 Jill Biden posjetila je baziliku Gospe Guadalupske u Mexico Cityju - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju