Melania Trump i Brigitte Macron svojim su modnim izborom plijenile najviše pažnje na svečanoj večeri kraljice Mathilde u Bruxellesu


Melania Trump i Brigitte Macron
bile su tek dio uvaženih gošći na svečanoj večeri prvih dama i kraljica koja je održana u dvorcu Royal u Bruxellesu. No tome, plijenile su najviše pažnje.

Američka prva dama već neko vrijeme posebnu pozornost privlači svojim modnim izborima, zbog čega je mnogi uspoređuju i s Jacky Kennedy.

Za ovu priliku Melania je odjenula elagantnu crnu haljinu od čipke do pola lista koju je sparila s crnim sandalama otvorenih prstiju.
Iako je od slavne Slovenke starija čak 17 godina, Brigitte Macron odlučila se za odvažniji kroj koji je naglasio njezine noge.

Točnije, francuska prva dama odabrala je malu crnu haljinu omiljenog dizajnerskog brenda Louis Vuitton koju je sparila s odgovarajućim štikama i torbicom.

Vidjevši grupnu fotografiju prvih dama i kraljica sa svečane večere u Bruxellesu, mnogi su se komentatori na društvenim mrežama zapitali tko je zapravo mlađi u svojim modnim igrama: Brigitte ili Melania?

Tko je bio prikladnije odjeven za svečanu večeru u belgijskom dvorcu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju