Moda je iznimno zanimljiva tema koja je podložna brojnim mišljenjima, promjenama i prilagodbama. U trenutku kada je nešto moderno i svi nose iste odjevne kombinacije rijetki će propitivati je li određeni trendovski komad lijep ili ne.

A onda deset, dvadeset, trideset godina kasnije kada zavirimo u foto-albume teško je, a ne pokidati se od smijeha na sam pogled tih modnih dostignuća.

Od tog pravila nisu izuzeti ni slavni glumci.

Slika nije dostupna Zaslužena titula? Ovo je najseksi muškarac na svijetu u 2021. godini

Matthew McConaughey ljubitelj je strogih odijela od samih glumačkih početaka, no nekad je iste kombinirao uz kožnate sandale otvorenih prstiju. Danas radije nosi klasične cipele na vezanje.

Brad Pitt uvijek je privlačio poglede svojim modrim očima, čeličnom vilicom i plavim uvojcima. No, na početku karijere volio je nositi i jednu zlatnu naušnicu na uhu. George Clooney, pak, pokušao je isfurati fudbalerku.

Dwayne The Rock Johnson proglašen je najseksepilnijim muškarcem na svijetu 2016. godine od strane američkog magazina People, no rijetki bi mu tu titulu dali devedesetih godina prošlog stoljeća kada je započinjao svoj zvjezdani put.

Njegova odjevna kombinacija s početaka sastavljena od crne dolčevite, srebrnog lanca oko vrata i torbice oko struka pretvorila se u popularnu internetsku šalu koja se rado dijeli na društvenim mrežama.

Kako su izgledali modni odabiri slavnih holivudskih glumaca na početku karijere, a kako oni izgledaju danas provjerite u našoj fotogaleriji.

15 slavnih muškaraca s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom +11 Muškarci s najljepšim osmijehom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju