Slobodoumna, otkačena, optimistična, originalna, inovativna, nesputana – žena vodenjak stvarno je posebna. U svemu zazire od pravila i normi, pa tako i u modi. Sve karakteristike njezine osobnosti itekako su vidljive u i njezinu stilu odijevanja.

Galerija Plava, tirkizna, bijela - boje koje savršeno nose vodenjaci Vodenjaci fantastično kombiniraju naoko nespojive uzorke Vodenjaci vole komade zanimljivog i inovativnog dizajna +9 Street style izdanje u bojama stvorenim za vodenjake

Žena vodenjak uistinu se odijeva onako kako se osjeća i zato je gotovo nemoguće predvidjeti u kakvoj će se kombinaciji pojaviti na poslu ili kavi s društvom.

Kada je u pitanju paleta boja zastupljena u njihovoj garderobi, vodenjaci prirodno gravitiraju prema plavoj i bijeloj boji. Nije čudno što se tako dobro osjećaju u boji neba i oblaka s obzirom na činjenicu da pripadaju skupini zračnih znakova.

Plava, tirkizna, bijela - boje koje savršeno nose vodenjaci Plava, tirkizna, bijela - boje koje savršeno nose vodenjaci (Foto: Shutterstock)

Sjajno nose sve nijanse iz plave palete, ali nećete ih često vidjeti u zagasitima. Vodenjaci vole malo igre u svojim izdanjima, upečatljive nijanse koje razbuđuju, a ako slučajno i odaberu neku monotonu, nadoknadit će to efektnim i neobičnim materijalom.

Obožavaju i tirkiznu, savršenu mješavinu plave i zelene koju je nemoguće smjestiti u jedan spektar boja. Često ćete ih vidjeti u ljubičastim nijansama, ružičastoj i smaragdnoj boji.

Odabrali smo 10 parfema koji tako dobro pristaju ženama rođenima u znaku vodenjaka Hugo Boss Woman Orange Eau De Toilette L’Occitane Neroli & Orchidee Eau Intense Eau De Toilette Zara Black Amber +7 Issey Miyake A Scent Soleil De Neroli

Iako bi se po opisu njihove osobnosti moglo pretpostaviti da ne vole klasične krojeve, to nije istina. Dapače, vodenjaci itekako cijene praktičnost u odijevanju, a upravo to postižu tradicionalnijim krojevima.

Vodenjaci vole komade zanimljivog i inovativnog dizajna Vodenjaci vole komade zanimljivog i inovativnog dizajna (Foto: Profimedia)

Međutim, itekako su im draži komadi inovativnijeg dizajna, pogotovo u posebnim prigodama kada se prepuštaju mašti i u svojim izdanjima uspješno spajaju naoko nespojivo. Obožavaju igru s uzorcima i u njihovim kombinacijama moći ćete vidjeti motive koje se mnogi ne bi ni sjetili kombinirati.

Vodenjaci fantastično kombiniraju naoko nespojive uzorke Vodenjaci fantastično kombiniraju naoko nespojive uzorke (Foto: Shutterstock)

Vodenjaci ne prate trendove, oni prate svoj osjećaj. Lako ćete ih prepoznati u gomili jer su uglavnom odjeveni u komade koje ne viđate na svakom koraku. Ako je u modi narančasta boja i svi je nose, vodenjak će joj nesvjesno kontrirati potpuno bijelom prozračnom kombinacijom.

One cipele koje se nitko ne usudi isprobati? Nema problema, odradit će to vodenjak. Torbica koja je za većinu previše blještava i nenosiva? Prepustite je vodenjaku, znat će s njom bolje od ikoga.

Vodenjaci će rado eksperimentirati s materijalima i teksturama Vodenjaci će rado eksperimentirati s materijalima i teksturama (Foto: Shutterstock)

Vodenjacima nije cilj šokirati svojim modnim izdanjima i uopće ne razmišljaju o tome prilikom odabira odjevnih komada. Jednostavno nisu opterećeni time što će drugi misliti o njihovoj odjeći i ta lakoća odijevanja, u kombinaciji s urođenom nekonvencionalnom crtom, uvijek rezultira nekom zanimljivom kombinacijom.

Street style izdanje u bojama stvorenim za vodenjake Street style izdanje u bojama stvorenim za vodenjake (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju