I dok je Melanija Trump osvojila modne kritičare svojim izborima za inauguracijski dan i gala večeru, takve sreće nije bila i supruga potpredsjednika SAD-a Mikea Pencea, Karen


Karen Pence
obnaša funkciju druge dame SAD-a oko 24 sata, no već je došla na metu kritičara. Dušebrižnici s društvenih mreža zamjerili su joj izbor haljine za gala večeru u Indiani, koja je održana dan prije inauguracije.

I dok je Melanija Trump plijenila pažnju u odvažnoj zlatnoj haljini libanonske kretorice Reem Acre, Karen se odlučila za manje poznatu američku dizajnericu Joyce Hittesdorf koja joj je kreirala vjenčanicu.


Bijela duga haljina ukrašena tilom i čipkom mnoge je podsjetila na vintage vjenčanicu te su se zapitali nije li druga dama SAD-a na ovom dogašanju uistinu nosila svoju svadbenu haljinu iz 1985. godine.

Zbunjuju me ovi komentari. Haljina druge dame nema veze s vjenčanicom, izjavila je dizajnerica Joyce Hittesdorf za medije te dodala da je uživala u suradnji iako je znala da se kreacija neće svima svidjeti.

Sviđa li vam se stil Karen Pence?

glasova:

Stil kao iz supermarketa?

Je li ovo kupila u supermarketu? te Jel joj može netko pomoći iz stilističkog tima Melanije Trump? samo su neki od pitanja koja se postavljaju na društvenim mrežama.

Karen Pence je majka troje djece, bivša učiteljica i strastvena slikarica koja zagovara terapeutske učinke umjetnosti.

U zadnjih četiri godini obnašala je protoklarne dužnosti kao supruga guvernera Indiane te izgradila vrlo jednostavan i elegantan stil prihvatljiv za gospođu na pragu šezdesete.

Druga dama SAD-a za sada se ne osvrće na kritike, a svoj modni izričaj nastavila je i na inauguracijskom balu u Washingtonu za koji je odabrala Hittesdorfovu haljinu u kraljevsko plavoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju