I dok je Melanija Trump osvojila modne kritičare svojim izborima za inauguracijski dan i gala večeru, takve sreće nije bila i supruga potpredsjednika SAD-a Mikea Pencea, Karen


Karen Pence
obnaša funkciju druge dame SAD-a oko 24 sata, no već je došla na metu kritičara. Dušebrižnici s društvenih mreža zamjerili su joj izbor haljine za gala večeru u Indiani, koja je održana dan prije inauguracije.

I dok je Melanija Trump plijenila pažnju u odvažnoj zlatnoj haljini libanonske kretorice Reem Acre, Karen se odlučila za manje poznatu američku dizajnericu Joyce Hittesdorf koja joj je kreirala vjenčanicu.


Bijela duga haljina ukrašena tilom i čipkom mnoge je podsjetila na vintage vjenčanicu te su se zapitali nije li druga dama SAD-a na ovom dogašanju uistinu nosila svoju svadbenu haljinu iz 1985. godine.

Zbunjuju me ovi komentari. Haljina druge dame nema veze s vjenčanicom, izjavila je dizajnerica Joyce Hittesdorf za medije te dodala da je uživala u suradnji iako je znala da se kreacija neće svima svidjeti.

Ankete

(6221) Sviđa li vam se stil Karen Pence?

rezultati povratak glasova616
rezultati

Stil kao iz supermarketa?

Je li ovo kupila u supermarketu? te Jel joj može netko pomoći iz stilističkog tima Melanije Trump? samo su neki od pitanja koja se postavljaju na društvenim mrežama.

Karen Pence je majka troje djece, bivša učiteljica i strastvena slikarica koja zagovara terapeutske učinke umjetnosti.

U zadnjih četiri godini obnašala je protoklarne dužnosti kao supruga guvernera Indiane te izgradila vrlo jednostavan i elegantan stil prihvatljiv za gospođu na pragu šezdesete.

Druga dama SAD-a za sada se ne osvrće na kritike, a svoj modni izričaj nastavila je i na inauguracijskom balu u Washingtonu za koji je odabrala Hittesdorfovu haljinu u kraljevsko plavoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju