Kada bi dobile zadatak da izdvoje modno zanimljivu Hrvaticu koja se ne boji eksperimentirati i igrati s modom, mnoge žene sigurno bi se sjetile i Leonarde Lončar.

Galerija Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar +9 Lenarda Lončar

Uvijek svoja, uvijek posebna, uvijek drugačija, Leonarda Lončar itekako privlači pozornost svojim rijetkim, ali upečatljivim pojavljivanjima u javnosti.

Njezin je stil takav da čak i ležerne kombinacije pretvara u mamac za poglede, zbog čega je odavno poznata kao jedna od najautentičnijih domaćih ljubiteljica mode

Ljubav prema modnoj igri pokazuje spajanjem nespojivog. Rijetko bira ziheraška izdanja i često riskira, a taj njezin rizik obično se isplati te su rezultat fantastična modna izdanja.

Leonarda Lončar Leonarda Lončar (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Leonarda Lončar u modnom je smislu zasigurno drugačija od drugih, a to dokazuje i mali dio njezinih izdanja koja smo izdvojili u galeriji na početku ovog teksta.

Lenarda Lončar Lenarda Lončar (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Kombinacije su to koje dokazuju da je Leonarda Lončar vjerna sebi i svom stilu bez obzira na to izlazi li samo u ležernu šetnju gradom ili odlazi na neko događanje.

Leonarda Lončar: Hlače koje viđamo na svakom koraku u kombinaciji s ljetnom obućom koju biraju odvažni Leonarda Lončar Leonarda Lončar na zagrebačkoj špici Leonarda Lončar na zagrebačkoj špici +1 Leonarda Lončar nosila je klompe

Nisu samo Leonarda i Zvone: Osam slavnih parova koji su se mirili nakon prekida Leonarda i Zvonimir Boban 2005. godine Leonarda i Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban +6 Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju