Mlada pjevačica Mia Negovetić jedna je od natjecateljica u showu Tvoje lice zvuči poznato. Ipak, kaže da se ondje nije došla natjecati, već skupiti nova iskustva i okušati se u nekim sasvim novim izazovima.

Galerija Modni stil Mie Negovetić - 5 Modni stil Mie Negovetić - 3 Modni stil Mie Negovetić - 4 +2 Modni stil Mie Negovetić - 2

Miu smo upoznali 2015. kad je, uz klapu Sveti Juraj, otpjevala hrvatsku himnu na svečanom mimohodu. Djevojčica anđeoskog glasa ubrzo se transformirala u snažnu mladu žena, a njezina autentičnost vidi se u njezinim stavovima, ali i u načinu odijevanja.

Ljudi misle da sam se ja transformirala iz male curice, ali ja sam zapravo samo odrasla pred očima javnosti. I uvijek sam furala po svome, uvijek sam bila drukčija od drugih, čak i kad sam bila mlađa. Nikad me nije previše diralo što mi drugi govore, kaže Mia.

Slušajte sebe i ne obazirite se na druge!

To nam je potvrdila i svojom jednostavnom, ali efektnom odjevnom kombinacijom u kojoj je prošetala središtem Zagreba i pozirala našem fotografu. Upravo ova kombinacija pravi je odraz njezina stila, a priznaje nam da kod odijevanja slijedi samo jedno pravilo: Moje odijevanje rezultat je onoga što osjećam.

Modni stil Mie Negovetić - 1 Modni stil Mie Negovetić - 1 (Foto: Slaven Janđel)

Za šetnju Zagrebom Mia je odabrala vječni klasik – kratku suknju od trapera koji posljednjih sezona jedan od najpopularnijih materijala. Spojila ju je s bijelim crop-topom s natpisom, a svoje mladenačko izdanje zaokružila je srebrnim remenom sa srcima, bež bundom i elegantnim sandalama u crnoj boji (definitivno najtraženijim modelom sandala).

Detalji su tu da podignu cjelokupno izdanje, a Mia je ovoga puta odabrala naušnice s karikama. Upravo je nakit detalj bez kojega ne bi mogla zamisliti život, priznaje nam i dodaje da s lijeve ruke baš nikad ne skida prstenje. Da mora odabrati samo jednu odjevnu kombinaciju koju bi nosila do kraja života – to bi bile široke traperice, hudica i krpene tenisice. Baš prava ulična moda, govori nam i priznaje da nikad nije slijedila trendove.

Modni stil Mie Negovetić - 4 Modni stil Mie Negovetić - 4 (Foto: Slaven Janđel)

Ja ću jedan dan izaći u širokim trapericama i hudici, a drugi dan u haljini. Totalno sam neopterećena i možda bih to istaknula kao svoju posebnost, to je ono što me razlikuje od drugih. Nisam s namjerom gradila taj stil, on je odraz mene, govori Mia.

Obožavateljica tetovaža i piercinga

Ispod najlonki suptilno se nazire i tetovaža na nozi pa smo upitali mladu pjevačicu koliko tetovaža ima i koja joj je najdraža.

Imam stvarno jako puno tetovaža, prestala sam i brojati. Lijeva ruka mi je skoro cijela tetovirana, a svaka tetovaža ima neku svoju priču, predstavlja nešto što mi se u životu dogodilo i što sam prebrodila. Kao neka životna lekcija, objašnjava Mia, ujedno i velika ljubiteljica piercinga. Zbog uloge u showu Nove TV neke je morala ukloniti pa nam govori da je možda faza pirseva prošla. Ipak, ostavila je dva najdraža – u nosu i u pupku.

Modni stil Mie Negovetić - 2 Modni stil Mie Negovetić - 2 (Foto: Slaven Janđel)

Najdraža transformacija bila je u Lepu Brenu

Simpatična Mia prokomentirala je i transformacije iz showa Tvoje lice zvuči poznato.

Transformirala sam se u Vannu, Arianu Grande i Lepu Brenu. Svaka od tih točaka je jako različita, baš su posebne svaka na svoj način. Kad govorimo o kostimima, Vannin i Arianin bih mogla uklopiti u svoj osobni stil, ali Breninu haljinu ne bih, govori nam kroz smijeh i priznaje da joj je upravo transformacija u Lepu Brenu najdraža dosad – jer je to bio najveći izazov.

Danas je teško biti autentičan

Miljenica mlađe publike osvrnula se i na današnje klince i podijelila im nekoliko važnih savjeta.

Prvo i najvažnije: Slušajte sebe i ne obazirite se na druge! To vam je moj moto i u životnom i u modnom smislu. Danas je jako teško biti autentičan. Odmah nailaziš na negativne komentare. I ja sam to prošla. Djeca žele previše brzo odrasti, sve ide nekako previše brzo…

Smatram da se danas dosta toga krivo posložilo. Djeca su već s 13 godina opterećena s time da ne mogu izaći van bez šminke. Odi van, zaprljaj se, igraj se u parku. Pusti mobitel. Pronađi svoju autentičnost. Ne obaziri se na komentare. Možda će te nekoliko puta zaboljeti, ali onda ćeš se vratiti jači, zaključila je. 

Modni stil Mie Negovetić - 3 Modni stil Mie Negovetić - 3 (Foto: Slaven Janđel)

Mia Dimšić: Bombastične čizme koje su zasjenile i neobičnu kratku haljinu Mia Dimšić u zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama - 4 Mia Dimšić nastupila je na finalnoj večeri CMC festivala u Vodicama - 2 Mia Dimšić u zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama - 2 +3 Mia Dimšić u zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama - 5

Popularna ljetna haljina iz Zare koja Domenici tako dobro stoji Domenica Domenica u bijeloj haljini iz Zare Domenica u bijeloj haljini iz Zare +2 Bijela haljina iz Zare

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju