U novoj epizodi videoserijala Dreskod stilist Marko Grubnić je objasnio kako možemo kombinirati najpoželjniji materijal današnjice, bezvremenski traper.

Galerija Marko Grubnić Kombinacije s traperom Kombinacije s traperom +12 Kombinacije s traperom

Kako je na samom početku istaknuo – u modi postoji to nepisano pravilo da ne bismo trebali nositi više od tri odjevna komada istog materijala. Međutim, kombinacija više komada od trapera modna je igra za one najhrabrije, a uz nekoliko korisnih savjeta takve kombinacije mogu izgledati doista efektno.

Traper imamo svi u velikim količinama i nose ga sve generacije. On nas pomlađuje, a kombiniranje trapera s traperom je tako zabavno i uvijek ostavlja onaj wow efekt. Total look od trapera uvijek je poseban izazov za ljubiteljice mode.

Iako se na prvu čini da ga je jednostavno kombinirati, u praksi se pokaže da to baš i nije tako, objasnio je Marko i naveo nekoliko savjeta kako kombinaciju od trapera učiniti još boljom i tako privlačiti poglede. 

U kojim prilikama možemo nositi traper?

Kad se traper uspješno iskombinira, ta je kombinacija uvijek dobitna i u njoj možemo funkcionirati cijeli dan, bilo da se radi o dnevnim prilikama, večernjim izlascima, a možemo ga nositi i na posao.

Kombinacije s traperom Kombinacije s traperom (Foto: Profimedia)

Koje detalje nositi uz traper?

Traper od glave do pete ili obožavamo ili ga jednostavno ne volimo. Takav bi look bilo dobro nadograditi s detaljima.

Ovaj materijal obožava zlato i srebro, a kristali traperu daju taj glamurozni izgled. Traper je odličan izbor čak i ako vaš stil više naginje prema klasici. Samo trebamo koristiti klasičnije detalje. Primjerice, mala crna torba ili bež torba ili pak crne cipele. Detalji određuju smjer kombinacije pa će tako i traper izgledati klasičnije.

Kombinacije s traperom Kombinacije s traperom (Foto: Profimedia)

Koje boje kombinirati uz traper?

Crvena odlično paše uz traper. Primjerice, crvene cipele na cijelu traper kombinaciju će sigurno privući pažnju svih oko vas, kaže Marko.

Ako ste razigraniji tip, ističe Marko, slobodno možete uz traper kombinirati torbu cvjetnog uzorka ili torbu s detaljima. Traper je vječan i nosiv je u svim prilikama.

Slobodno si dajte mašti na volju kad nosite traper, jer dali su si i slavni dizajneri, rekao je Marko i napomenuo da gotovo sve njihove kolekcije sadrže nekoliko komada od trapera, kao što su primjerice Chanel, Valentino ili Balenciaga.

Traper je neiscrpna tema u modi, iskoristite to, posebno iskoristite traper koji već imate u ormarima, samo ga opušteno kombinirajte i usput se zabavljajte i uživajte u nošenju trapera – od glave do pete, zaključio je Marko.

Kombinacije s traperom Kombinacije s traperom (Foto: Profimedia)

U videu možete pogledati što Marko Grubnić kaže o traperu od glave do pete. 

U nastavku pronađite još korisnih savjeta Marka Grubnića iz serijala Dreskod.

  Marko Grubnić Za različite ukuse: Marko Grubnić pronašao je tri savršene kombinacije za sve buduće mladenke Marko Grubnić Marko Grubnić: Ako volite elegantna, a opet funkcionalna izdanja, ovo je odjevni predmet za vas Marko Grubnić Marko Grubnić: 15 modnih klasika koje morate imati u jesensko-zimskoj sezoni Marko Grubnić Marko Grubnić izdvojio pet modela cipela koje prema njegovom mišljenju tresu cijeli svijet Marko Grubnić Napokon izgovorio imena: Marko Grubnić sastavio popis najbolje odjevenih Hrvatica Marko Grubnić o rukavicama „Možete ih nositi i uz majicu kratkih rukava“: Marko Grubnić o jednom od najvećih modnih trendova Marko Grubnić Marko Grubnić o omiljenim ženskim cipelama: "Imam jednu savršenu priču..." Marko Grubnić Marko Grubnić o popularnom uzorku: "Rekao bih da je u ovom slučaju gotovo uvijek manje više" Marko Grubnić Trikovi Marka Grubnića: "Ja s tim pomagalima prikrivam te male nedostatke koje svi imamo" Marko Grubnić Marko Grubnić: "Ne mogu maknuti pogled sa žene koja nosi 3D cvijeće na cipelama" Marko Grubnić Marko Grubnić: Kombinacija u kojoj ćete uvijek izgledati wow, samopouzdano i sređeno Marko Grubnić Marko Grubnić: Koji je to univerzalni komad savršen za večernje izlaske? Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju