Završilo je 15. izdanje CMC festivala u Vodicama, a u finalnoj večeri nastupila je i Mia Dimšić s pjesmom "Ništa ili sve". Zgodna pjevačica pobrinula se da, osim svojim lijepim glasom i melodičnom pjesmom, ostavi utisak i odabirom stajlinga za nastup koji su začinile čizme zlatne boje.

Galerija Mia Dimšić u zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama - 4 Mia Dimšić nastupila je na finalnoj večeri CMC festivala u Vodicama - 2 Mia Dimšić u zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama - 2 +3 Mia Dimšić u mini haljini i zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama

Iza Vodica je još jedno izdanje već legendarnog CMC festivala koje uvijek pršti dobrom zabavom, glazbom i dobrim društvom. Domaće zvijezde u velikom broju okupile su se na 15. izdanju festivala na kojem je nastupila i Mia Dimšić s laganom pjesmom "Ništa ili sve".

Mia Dimšić nastupila je na finalnoj večeri CMC festivala u Vodicama - 2 Mia Dimšić nastupila je na finalnoj večeri CMC festivala u Vodicama (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Nježnu skladbu u Mijinom prepoznatljivom glazbenom stilu, pjevačica je začinila atraktivnim scenskim stajlingom u zanimljivoj mini haljini hrvatskog brenda JET LAG_studio sašivenoj od materijala u više zemljanih nijansi s metalik odsjajem. Haljina u donjem dijelu s desne i lijeve strane ima dva komada tkanine koja vise, a Mia joj je dodala i glamuroznu svjetlucavu statement ogrlicu u stilu raskošnog tradicionalnog nakita.

Severina: Fijuuuu raspor zbog kojeg "obična" crna haljina postaje magnet za poglede Severina Severina na koncertu u Vrgorcu - 3 Severina na koncertu u Vrgorcu - 4 +4 Severina na koncertu u Vrgorcu - 5

Svidjela bi se i Shakiri: Jakna Mije Dimšić u kojoj ćete uvijek biti u centru pažnje Mia Dimšić na reviji brenda ELFS Mia Dimšić u zlatnoj kožnatoj jakni Shakira brenda ELFS Kožnata zlatna jakna Shakira brenda ELFS, 650 eura +1 Shakira je nastupila na Super Bowlu u kratkoj zlatnoj jakni

Outfit je upotpunila bombastičnim čizmama zlatne boje na visoku tanku potpeticu koje sežu do koljena te u predjelu gležnja imaju nabore. Nema sumnje da je zlatna najglamuroznija boja koja se bira za prilike kada želimo izgledati posebno svečano i wow.

Mia Dimšić u zlatnim čizmama na CMC festivalu u Vodicama - 2 Mia Dimšić i Domenica Žuvela na CMC festivalu u Vodicama (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju