Ovogodišnji Eurosong najviše nam je zanimljiv zbog našeg Baby Lasagne koji je najveći favorit i cijelu je Hrvatsku učinio toliko ponosnom, da se eurovizijsko natjecanje prati detaljnije nego ikad. Zbog toga je jasno da je jedan od Markovih najvećih konkurenata, Švicarac Nemo, mnogima zapeo za oko svojom pojavom.

Galerija Nemo na prvoj probi za Eurosong 2024. Nemo na tirkiznom tepihu otvorenja Eurosonga 2024. Na koncertima prije nekoliko godina nosio je manje osebujne outfite, ali jarke boje uvijek su bile prisutne +9 Žuti kaput s perjem za amsterdamski eurovizijski koncert

Punim imenom Nemo Mettler, 24-ogodišnji švicarac iz gradića Biela od studenog prošle godine identificira se kao nebinarna osoba te preferira korištenje zamjenica oni i njihov, a i njihov je osebujni modni stil upravo takav – spoj najboljeg i najotkačenijeg iz muške i ženske mode jer zašto ne bi mogao imati i nositi najbolje od obaju svjetova?

Nemov eurovizijski outfit sastoji se od ružičaste minice, jakne s mnoštvom ružičastih volana, bijelih tenisica također s volanima, a tu su i nalakirani nokti, čipkaste čarape i perlice nalijepljene oko očiju.

Nemo u drugom polufinalu Eurosonga 2024. Nemo u drugom polufinalu Eurosonga 2024. (Foto: Afp)

Ipak, na prvoj probi nosio je drugačiju, ništa manje zanimljivu, odjeću. Čarape i suknja bili su isti, ali volane je tada mijenjalo ružičasto krzno koje se nalazilo na njihovim čizmama i čupavoj jakni.

Na ceremoniji otvaranja Eurosonga pojavio se, pak, u dugoj plavoj haljini pomalo u stilu kimona, s dodacima od tila.

Nemo na tirkiznom tepihu otvaranja Eurosonga 2024. Nemo na tirkiznom tepihu otvaranja Eurosonga 2024. (Foto: Afp)

Zanimljivih kombinacija kod Nema nije manjkalo ni prije Eurosonga. Tako je na eurovizijskom partiju u Oslu nastupio u klasičnim trapericama i šarenoj prugastoj majici, ali za wow efekt dodao je veliki nježnoružičasti krzneni šešir.

Na eurovizijskom koncertu u Amsterdamu nosio je jarkožuti kaput s perjem, a ne bježi i od „klasično muških“ odjevnih komada pa ih se često može vidjeti i u udobnim vrećastim hlačama.

Rado nosi vrećaste hlače Rado nosi vrećaste hlače (Foto: Profimedia)

Cvjetni uzorci, mnoštvo boja, perje, čipka, šljokice, krzno, neonske boje – sve ono najzabavnije od mode nalazi se u Nemovom ormaru, a voli se poigrati i sa šminkom, ali i nakitom. 

U galeriji koju smo vam pripremile pogledajte neke od najupečatljivijih Nemovih kombinacija.

Rado nosi i cvjetne uzorke Rado nosi i cvjetne uzorke (Foto: Eurovision.tv)

Švicarac Nemo u ružičastoj suknji i čarapama koje kao da su inspirirane tabletićima Baby Lasagne Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri +2 Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri

Zbogom, dosadna odijela: Ovi Talijani nose komade od kojih se konzervativcima crvene obrazi Voditelj Sanrema privlačio je poglede svojim modnim izdanjima Marco Mengoni u Fendijevoj suknji na Sanremu 2024. Marco Mengoni na Sanremu 2024. +5 Måneskin u neobičnim odjelima na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2022.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju