Dok su se brojne holivudske zvijezde okupljale na Filmskom festivalu u Cannesu, glamura nije nedostajalo ni u Veneciji, kamo je dio zvijezda stigao na zabavu kuće Bulgari.

Galerija Zendaya Zendaya u haljini dizajnera Richarda Quinna Zendaya u Veneciji - 3 +1 Zendaya u Veneciji - 2

Među njima je bila i mlada glumica i modna ikona Zendaya, koja je još jednom pokazala modno izdanje za pamćenje.

Zvijezda Euforije izgledala je spektakularno u dugoj crnoj baršunastoj haljini.

Haljinu krase spuštena ramena, duboki dekolte i donji dio sirena-kroja. Kreacija koja priziva glamur starog Hollywooda rad je modnog dizajnera Richarda Quinna.

Zendaya u haljini dizajnera Richarda Quinna Zendaya u haljini dizajnera Richarda Quinna (Foto: Profimedia)

Kako bi se zadržala pozornost na nevjerojatnoj haljini, Zendaya je kosu oblikovala u zaglađenu punđu, a sve je začinila efektnom dijamantnom Bulgarijevom ogrlicom u obliku
vijugave zmije. Nosila je i jednostavne dijamantne naušnice.

Glumica je nosila ogrlicu u obliku zmije Glumica je nosila ogrlicu u obliku zmije (Foto: Profimedia)

Glumičino izdanje na svom profilu na Instagramu podijelio je njezin stilist Law Roach, a korisnici društvene mreže nisu krili oduševljenje. Baš nitko nije uspio pronaći zamjerku tom izdanju.

Zendaya: Haljina zbog koje je najmlađa dvostruka dobitnica Emmyja nova kraljica glamura Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 7 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 3 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 6 +5 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 2

"Stvarno je spektakularna", "Oduzima dah", "Wowowow" i "O, da. Ovo je tako nevjerojatno", samo su neki od oduševljenih komentara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju