Kao glavna junakinja filma, Monica Bellucci nije propustila premijeru filma fantazije "The Befana Comes at Night 2: The Origins", novog nastavka filmskog serijala čija se radnja odvija prije prvog filma "La Befana vien di notte" (Legenda o božićnoj vještici) iz 2018. u kojem Bellucci nije glumila.

U novom filmu The Befana Comes at Night 2: The Origins Monica Bellucci igra moćnu dobru vješticu Dolores, a glume i Zoe Massenti, Alessandro Haber, Herbert Ballerina, Corrado Guzzanti i Fabio De Luigi. Film u širu distribuciju kreće krajem godine, a njegova promocija započela je premijerom u Rimu.

Glavna zvijezda filmske fantazije Monica Bellucci na premijeru je stigla u klasičnom, crnom odjevnom izdanju izabravši crni kombinezon. Kombinezon ima v izrez, remen i džepove, a kroj koji prati liniju tijela dodatno je naglasio putenu figuru slavne ljepotice. Nogavice ravnog kroja u kombinaciji s vrtoglavo visokim potpeticama dodatno su izdužile figuru glumice koja gotovo uvijek bira štikle s platformom s debljom ili tanjom potpeticom, a za ovu prigodu one su imale vrlo tanku potpeticu.

Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci: Kombinacija koju ne bi odobrila najmoćnija žena mode

Ne odustajanje od ovakvih cipela neki modni kritičari zamjeraju glumici jer smatraju da su démodé te da bi trebala malo promijeniti stil, no čini se da se Monica ne planira tako skoro izuti iz omiljenih štikli bez obzira na to koliko je nekima njezin izbor obuće već dosadio. Jedna od najljepših žena svijeta nosi ono u čemu se ona osjeća dobro i ženstveno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju