Rijetke su žene koje biraju klasično crno odijelo s hlačama za crveni tepih, a još je manje onih koje privuku svu pažnju medija kada se pojave u takvom izdanju. Monica Bellucci iznimka je koja potvrđuje to pravilo.

Galerija

Talijanska diva oduševljava bez obzira na to gdje se nalazi i što nosi. Dokazala je to i na svečanom događanju Akademije filmskih umjetnosti koje je održano ispred slavne barokne palače Barberini u glavnom gradu Italije.

Za ovu priliku odabrala je crni sako i hlače predimenzioniranih nogavica koje je sparila sa štiklama iznimno visokih potpetica. Izdanjem je pak dominirao korzet-top koji je nosila ispod sakoa, a koji je razotkrio ženstvene obline slavne 55-godišnjakinje.

Monica Bellucci ljubiteljica je svevremenske elegancije, a pogotovo klasičnih odjevnih komada u nepogrešivoj crnoj ili crvenoj boji. Njeni odabiri su uvijek ženstveni, jednostavni i iznimno nosivi.

Monica Bellucci - 2
Monica Bellucci blistala je na svečanom događanju u Rimu (Foto: Getty Images)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko crnih odijela za posao i svečane prilike po uzoru na Monicu Bellucci.

Pogledajte i 10 neponovljivih izdanja Monice Bellucci:

I Bog stvori ženu: 20 neponovljivih fotografija Monice Bellucci