Rijetke su žene koje biraju klasično crno odijelo s hlačama za crveni tepih, a još je manje onih koje privuku svu pažnju medija kada se pojave u takvom izdanju. Monica Bellucci iznimka je koja potvrđuje to pravilo.

Galerija Monica Bellucci uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Crna odijela iz trgovina 2019. - 3 Crna odijela iz trgovina 2019. - 1 +2 H&M, sako 297 kn, hlače 259 kn

Talijanska diva oduševljava bez obzira na to gdje se nalazi i što nosi. Dokazala je to i na svečanom događanju Akademije filmskih umjetnosti koje je održano ispred slavne barokne palače Barberini u glavnom gradu Italije.

Monica Bellucci Drastičan rez Monice Bellucci: Kratka frizura za koju se dugokose žene teško odlučuju

Za ovu priliku odabrala je crni sako i hlače predimenzioniranih nogavica koje je sparila sa štiklama iznimno visokih potpetica. Izdanjem je pak dominirao korzet-top koji je nosila ispod sakoa, a koji je razotkrio ženstvene obline slavne 55-godišnjakinje.

Monica Bellucci ljubiteljica je svevremenske elegancije, a pogotovo klasičnih odjevnih komada u nepogrešivoj crnoj ili crvenoj boji. Njeni odabiri su uvijek ženstveni, jednostavni i iznimno nosivi.

Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci blistala je na svečanom događanju u Rimu (Foto: Getty Images)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko crnih odijela za posao i svečane prilike po uzoru na Monicu Bellucci.

Pogledajte i 10 neponovljivih izdanja Monice Bellucci:

I Bog stvori ženu: 20 neponovljivih fotografija Monice Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci i Vincent Cassel Monica Bellucci +16 Monica Bellucci

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju