Idilično popodne u sunčanoj Kataloniji Monica Bellucci provela je u druženju s prijateljima uz ručak, a kako se na lokaciji na kojoj su objedovali nalazi i vinograd, društvo je uživalo i u finim vinima. Mjesto na kojem su ručali nalazi se u španjolskom Figuerasu, rodnom gradu slavnog umjetnika Salvadora Dalíja.

Galerija Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 5 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 6 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 1 +2 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama

U gradu Figuerasu u španjolskoj pokrajini Kataloniji nalazi se i veliki muzej Teatre-Museu Gala Salvador Dalí, koji je Dalí osobno dizajnirao i koji privlači brojne posjetitelje. U ljepotama tog španjolskog grada uživa i glumica Monica Bellucci, koja je ugodno popodne provela na ručku s prijateljima.

Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 3 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama (Foto: Profimedia)

Za tu ležernu priliku slavna ljepotica odabrala je odjevnu kombinaciju u svojem prepoznatljivom ženstvenom stilu. Nosila je haljinu maksi dužine sitnijeg cvjetnog uzorka koja lijepo prati liniju tijela te ističe dekolte i putene obline.

Slika nije dostupna Monica Bellucci: Sandale "neboderke" koje poljepšavaju noge i izdužuju figuru

Deva Cassel - 1 10 fotografija koje dokazuju da je kći Monice Bellucci naslijedila majčinu ljepotu

Preko haljine stavila je crni bolero od prozirnog materijala koji se dugačkim trakama koje sežu do ispod koljena veže ispod grudi. Monica je i poznata ljubiteljica izrazito visokih potpetica, a njezin izbor ovoga puta bile su crne sandale s otvorenim palcem, platformom i tankom potpeticom.

Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 4 Monica Bellucci u maksi haljini na ručku s prijateljima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju