Monica Bellucci zna da je "all black outfit" često najbolji i nepogrešiv izbor pa je crno nosila i na prikazivanju talijanskog filma "Diabolik - Ginko attack" u Rimu. Za događanje održano u rimskom kinu Barberini prelijepa glumica izgledala je fantastično u pripijenoj crnoj haljini.

Galerija Monica Bellucci u uskoj crnoj haljini i visokim čizmama - 3 Monica Bellucci u uskoj crnoj haljini i visokim čizmama - 2 Monica Bellucci u uskoj crnoj haljini i visokim čizmama - 4 +2 Monica Bellucci u pripijenoj crnoj haljini i visokim čizmama Christiana Louboutina

Ženstvena, putena figura Monice Bellucci uvijek izaziva divljenje, a tako je bilo i na posebnoj projekciji kriminalističkog filma "Diabolik - Ginko attack" u kojem Monica tumači lik tajanstvene Altee, dok scenarij i režiju potpisuju Marco i Antonio Manetti.

Zanosna glumica privlačila je poglede u uskoj crnoj haljini koja je maksimalno naglasila njezine obline. Na elegantnoj, pripijenoj kreaciji ističu se lađa izrez te dugački rukavi od prozirnog tila, dok dužinom seže do sredine listova. Minimalistički, a opet tako dobar outfit Bellucci je nadogradila s visokim crnim čizmama od brušene kože koje imaju debelu platformu, detalj koji ljepotica uvijek preferira kod obuće.

Monica Bellucci: Obožavana haljina koja stoji ženama svih konfekcijskih brojeva Monica Bellucci Monica Bellucci u haljini na preklop Monica Bellucci u haljini na preklop +0 Monica Bellucci u haljini na preklop

Monica Bellucci: Maksi haljina koja tako lijepo ističe putene obline Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 5 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 6 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 1 +2 Monica Bellucci u maksi haljini i vrtoglavim štiklama - 3

Zanimljiva je i potpetica čizama u kombinaciji crne i crvene boje zbog čega se da zaključiti da je riječ o dizajnu Christiana Louboutina čijim je kultnim cipelama sjajni, lakirani crveni potplat zaštitni znak.

Monica Bellucci uvijek je u sebi nosila dozu zavodljive mističnosti, a za ovu priliku takav dojam pojačala je noseći na crvenom tepihu velike crne sunčane naočale.

Monica Bellucci u uskoj crnoj haljini i visokim čizmama - 5 Monica Bellucci u pripijenoj crnoj haljini i visokim čizmama Christiana Louboutina (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju