Monica Bellucci i njezin dečko Nicolas Lefebvre posjetili su Veneciju, gdje su bili gosti na maskiranom balu. U nedjelju su napustili slavni grad na vodi, a za povratak kući prelijepa glumica izabrala je traperice koje savršeno laskaju njezinoj figuri te ludo visoke platforme.

Galerija Monica Bellucci u uskim trapericama i \'ludim\' platformama - 1 Monica Bellucci u uskim trapericama i \'ludim\' platformama - 2 Monica Bellucci u uskim trapericama i \'ludim\' platformama - 4 +8 Monica Bellucci u uskim trapericama  

Traperice skinny kroja mnogim ženama su omiljene, ali model kakav nosi Monica Bellucci opasna im je konkurencija. Za povratak kući iz Venecije vodenim taksijem talijanska diva odjenula je uske tamnoplave traperice koje se pri dnu šire u lagani trapez. Svoj vitki struk 53-godišnja glumica dodatno je istaknula traper remenom u istoj nijansi kao hlače.

Traperice skinny kroja mnogim ženama su omiljene, ali model kakav nosi Monica Bellucci opasna im je konkurencija.

Ovakav model traperica stvara odličan efekt dužih i vitkijih nogu, a Monica ga je dodatno naglasila obuvši štikle s platformom. Ležernu kombinaciju koju je lako kopirati po mnogima najljepša žena svijeta upotpunila je s crnom košuljom, crnim sakoom i bež torbom sa zlatnim detaljima.

Monica Bellucci I Bog stvori ženu: 20 neponovljivih fotografija Monice Bellucci

Monica Bellucci Monica Bellucci: Sto puta otpisane štikle koje diva odbija skinuti sa sebe

Nije zaboravila ni velike crne sunčane naočale, zaštitni znak slavne Talijanke.

Monica Bellucci u uskim trapericama i \'ludim\' platformama - 4 Monica Bellucci u uskim trapericama i 'ludim' platformama (Foto: Profimedia)

Inspirirani stilom Monice Bellucci, u trgovinama smo potražili slične modele traperica laganog trapez-kroja, a ponudu pogledajte u fotogaleriji.

Traperice laganog trapez kroja - 3 Next, 387 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju