Mnoge poznate dame u svakom su trenutku "oboružane" štiklama. Tako se, primjerice, Sofia Vergara gotovo nikad ne odvaja od visokih potpetica, a kada i nosi tenisice, uvijek se radi o modelima sa skrivenom unutarnjom potpeticom.

Galerija Monica Bellucci Monica Bellucci u neboderkama Christiana Louboutina Talijanska diva obožava štikle s masivnom platformom +4 Monica Bellucci

Kada su u pitanju štikle, Sofijin omiljen model zasigurno su takozvane "neboderke", koje nosi u svim svečanim prigodama, na crvenim tepisima, ali i u slobodno vrijeme.

Međutim, izgleda da kolumbijska glumica ima veliku konkurenciju u kategoriji najveće obožavateljice "neboderki". Naime, sa sebe ih ne skida ni Monica Bellucci.

Monica na večeri francuskom magazina Madame Figaro Monica na večeri francuskom magazina Madame Figaro (Foto: Profimedia)

I ona u svom ormaru ima veliku kolekciju tog modela štikli s masivnom platformom i vrtoglavo visokom potpeticom. Uglavnom se radi o modelima s potpisima Christiana Louboutina koje godinama nosi, ali nađe se tu i štikli drugih poznatih brendova.

Monica Bellucci u neboderkama Christiana Louboutina Monica u neboderkama Christiana Louboutina (Foto: Getty Images)

U "neboderkama" je posljednji put viđena prilikom dolaska na gala večeru francuskog magazina Madame Figaro održanoj u Parizu, na kojoj ih je kombinirala s dugačkom haljinom sa životinjskim uzorkom.

Talijanska diva obožava štikle s masivnom platformom Talijanska diva obožava štikle s masivnom platformom (Foto: Getty Images)

Bez obzira na to nosi li hlače, suknje ili haljine, slavna 54-godišnjakinja uvijek će rado posegnuti za masivnim platformama umjesto klasičnih salonki u kojima je rijetko viđamo.

Monici Belluci bolje pristaju...

glasova:

Iako su modni znalci već mnogo puta otpisali ovaj model štikli, on i dalje ima mnogo obožavateljica koje ga se ne odriču, uključujući i predivnu Monicu.

Talijansku divu ne viđamo često u klasičnim salonkama Talijansku divu ne viđamo često u klasičnim salonkama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju