Monica Bellucci je ljubiteljica jednostavnih odjevnih komada koje se mogu nositi opet i iznova. Ne čudi stoga što se u njezinu ormaru mogu naći brojni svevremenski komadi.

Galerija Monica Bellucci Monica Bellucci u crnom baloneru na Filmskom festivalu u Solunu Monica Bellucci izdanje je zaokružila s crnim sunčanim naočalama +3 H&M baloner, 69,99 eura

Dobar baloner osnova je svake jesenske garderobe – kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Zna to i Monica Bellucci koja bira model u crnoj boji.

Talijanska glumica odabrala je upravo crni baloner za dolazak na 64. Filmski festival u Solunu gdje je promovirala svoj posljednji film o životu operne dive Marije Callas.

Monica Bellucci u crnom baloneru na Filmskom festivalu u Solunu Monica Bellucci u crnom baloneru na Filmskom festivalu u Solunu (Foto: Profimedia)

Baloner je čvrsto svezala pojasom u struku te tako naglasila svoje ženstvene adute. Ispod kaputa, pak, provirivala je poluprozirna bluza ukrašena čipkom.

Uz ovo izdanje odlično su se uklopile i crne čizme s vrtoglavom iglenom potpeticom s potpisom Christiana Louboutina. Riječ je baršunastom modelu visokih sara koje se priljubljuju uz noge poput druge kože.

Mango baloner, 149,99 eura Mango baloner, 149,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih balonera po uzoru na Monicu Bellucci koji se mogu pronaći po cijeni od 26 do 149 eura. 

Nepogrešiva haljina koja slavi ženske obline, a u kojoj Monica Belluci izgleda wow Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 1 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 3 +0 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 4

Plavokosa dama iz centra Zagreba u izdanju s kojim je nemoguće pogriješiti U crnoj kombinaciji žena uvijek izgleda dotjerano Plavokosa damu iz centra Zagreba u nepogrešivoj crnoj kombinaciji Plavokosa dama iz centra Zagreba u crnoj kombinaciji +3 Coco Chanel popularizirala je kultni komad - malu crnu haljinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju