Monica Bellucci i Tim Burton nazočili su dodjeli nagrada Globo d'oro 2024 održanoj u njemačkoj kulturnoj instituciji Villa Massimo u Rimu. Riječ je o 64. izdanju talijanske inačice Zlatnog globusa, na kojem je talijanskoj glumici dodijeljena nagrada 'Premio Alla Carriera', nagrada za postignuća u dosadašnjoj karijeri.

Galerija Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu - 8 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu - 1 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu - 6 +7 Monica Bellucci nosi štikle od 15 cm francuskog dizajnera Christiana Louboutina

Slavljeničku noć u svojoj domovini Italiji Monica Bellucci proslavila je u društvu svog partnera Tima Burtona, a par je i pozirao skupa na crvenom tepihu. Na ceremoniji dodjele nagrada Globo d'oro u Rimu Monica i Tim sjedili su u društvu Stinga i njegove supruge Trudie Styler, a posebnu pozornost privukao je i stajling slavne talijanske glumice.

Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu - 10 Monica Bellucci i Tim Burton sa Stingom i Trudie Styler na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu (Foto: Profimedia)

Večernju kombinaciju složila je od dugačkog prozirnog kaputa crne boje, sašivenog od materijala nalik čvrstom najlonu, kojeg je nosila svezanog u struku. Predimenzionirani model kaputa ima i veliku kragnu te voluminozne rukave. Ispod ekstravagantnog kaputa Monica je nosila crnu haljinu i crne grilonke, a stajling je učinila dodatno atraktivnim izborom obuće.

Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu - 4 Monica Bellucci nosi Louboutinove štikle od 15 cm i prozirni kaput (Foto: Profimedia)

Glumica nosi crne kožnate štikle s otvorenim palcem koje potpisuje francuski dizaner Christian Louboutin, model Marchavekel 150 Leather D'Orsay izrađen od crne kože na kojem se ističe izrazito tanka potpetica od 15 centimetara. Potpetica je s unutarnje strane crvene boje, koja je prepoznatljivi detalj na Louboutinovim cipelama, a štikle imaju i tanki remenčić koji se kopča ispod gležnja te malu platformu.

Monica Bellucci nosi štikle francuskog dizajnera Christiana Louboutina Monica Bellucci nosi štikle francuskog dizajnera Christiana Louboutina (Foto: www.therealreal.com)

U ovim glamuroznim cipelama Monica Bellucci još je jednom pokazala da je izrazito vješta u hodanju u vrtoglavim potpeticama. Stajling za dodjelu nagrada Globo d'oro glumica je upotpunila crnom torbicom od lakirane kože s malom ručkom, neizostavnim sunčanim naočalama i elegantnom zlatnom ogrlicom.

Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli nagrada Globo d'oro u Rimu - 7 Monici Bellucci dodijeljena je nagrada 'Premio Alla Carriera', nagrada za postignuća u dosadašnjoj karijeri (Foto: Profimedia)

Monica Bellucci: Fijuuu štikle kakve nose samo majstorice u hodanju u visokim potpeticama Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 5 Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 6 Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 3 +2 Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 4

Fućkaš haljinu: Monica Bellucci dokazala da je i smoking savršen odabir za svečane prigode Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja Monica Bellucci na dodjeli Emmyja Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent +1 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju