Monica Bellucci bila je gošća na modnoj reviji francuske modne kuće Maison Margiela održanoj u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu. Kuća koju su 1988. osnovali belgijski dizajneri Martin Margiela i Jenny Meirens u Parizu je prikazala haute couture kolekciju za proljeće/ljeto.

Galerija Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 5 Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 6 Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 3 +2 Monica Bellucci nosi lakirane štikle s platformom i vrtoglavom potpeticom

Monica Bellucci istu večer nazočila je i svečanosti "Diner De La Mode" održanoj u čuvenoj pariškoj zgradi Palais de Tokyo, a prelijepa glumica za modnu večer odabrala je outfit u svom prepoznatljivom minimalističkom, ali uvijek vrlo ženstvenom stilu.

Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 3 Monica Bellucci u haljini od baršuna i lakiranim štiklama (Foto: Profimedia)

Na crvenom tepihu izgledala je senzacionalno u dugoj haljini od crnog baršuna, pripijenog kroja koji je naglasio Monicinu putenu figuru. Haljina ima decentni dekolte i nabore na predjelu trbuha i kukova, a ističu se i izrazito naglašena ramena kakva su se nosila 1980-ih godina. Dugački rukavi i visoki raspor dali su savršenu ravnotežu kreaciji koju je Bellucci učinila dodatno senzualnom.

Talijanska diva odabrala je i model cipela koji je njezin zaštitni znak, platforme s vrtoglavo visokom potpeticom. Za ovu prigodu štikle su bile crne lakirane, a potpetica izrazito tanka. Crna je i pismo torbica metalik sjaja, dok su drugi modni dodaci izostali.

Monica Bellucci na Tjednu visoke mode u Parizu - 1 Monica Bellucci s frizerom Johnom Nolletom na Tjednu visoke mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Fućkaš haljinu: Monica Bellucci dokazala da je i smoking savršen odabir za svečane prigode Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja Monica Bellucci na dodjeli Emmyja Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent +1 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja

Street style dvoboj Pariza i Zagreba: Glasajte i odaberite ljepša modna izdanja Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 9 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 1 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 6 +7 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju