Monica Bellucci gostovala je u talijanskom televizijskom showu "Che Tempo Che Fa" u kojem je promovirala svoj novi film "Diabolik chi sei?". S Monicom je bila i njezina kolegica Miriam Leone, koja također glumi u filmu.

Galerija Monica Bellucci u štiklama s otvorenim prstima - 2 Monica Bellucci u štiklama s otvorenim prstima - 8 Monica Bellucci u štiklama s otvorenim prstima - 4 +4 Monica Bellucci nosi čizme s potpisom francuskog dizajnera Christiana Louboutina

Radnja kriminalističkog filma "Diabolik chi sei?" odvija se oko Diabolika (Giacomo Gianniotti) i Ginka (Valerio Mastandrea), koji, nakon što ih zatoči nemilosrdna kriminalna skupina, budu zatvoreni u istoj ćeliji, bez ikakve šanse da izađu iz nje. Diabolik otkriva inspektoru svoju tajanstvenu prošlost. U međuvremenu, Eva Kant (Miriam Leone) i Altea (Monica Bellucci) očajnički traže svoje muškarce.

Za gostovanje u TV showu "Che Tempo Che Fa" Monica Bellucci odjenula je dekoltiranu crnu haljinu koja prianja uz tijelo te seže tik do ispod koljena. Uz ženstvenu haljinu kombinirala je uske crne čizme s crvenim potplatom, prepoznatljivim detaljem francuskog dizajnera Christiana Louboutina.

Boravak u Milanu, u kojem se snima "Che Tempo Che Fa", Monica je iskoristila i za večernju šetnju gradom. Iako je u tom talijanskom gradu prilično hladno, glumica je šetala u platformama s otvorenim prstima, što je prilično hrabar odabir za kraj mjeseca studenog.

Gore je nosila klasični crni baloner te ispod njega crne hlače. Većom crnom torbom upotpunila je stajling u kojem su sandale svakako privukle najviše pažnje.

Monica Bellucci u štiklama s otvorenim prstima - 6 Monica Bellucci u platformama s otvorenim prstima (Foto: Profimedia)

Nepogrešivi kaput Monice Bellucci kakav obožavaju nositi i Hrvatice Monica Bellucci Monica Bellucci u crnom baloneru na Filmskom festivalu u Solunu Monica Bellucci izdanje je zaokružila s crnim sunčanim naočalama +3 H&M baloner, 69,99 eura

Nepogrešiva haljina koja slavi ženske obline, a u kojoj Monica Belluci izgleda wow Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 1 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 3 +0 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju