Monica Bellucci ljubiteljica je svevremenske klasike. Ne čudi stoga što se u njezinom ormaru nalazi velik broj crnih haljina – komada u kojima žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo.

Galerija Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 1 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 3 +0 Monica Bellucci u YLS haljini na crvenom tepihu u Rimu

Crna haljina bila je izbor Monice Bellucci i za premijeru filma "Maria Callas: Lettere e Memorie" u kojem tumači glavnu ulogu, a koja je održana u sklopu 18. Filmskog festivala u Rimu.

Talijanska ljepotica stara 59 godina plijenila je pažnju na crvenom tepihu u dugoj YLS kreaciji sirena kroja dizajnera Anthonyja Vaccarella koja je na suptilan način naglasila njezine ženstvene adute.

Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 4 Monica Bellucci u YLS haljini na crvenom tepihu u Rimu (Foto: Profimedia)

Ispod dugog poruba haljina provirivale su cipele s prepoznatljivom crvenom potplatom Christiana Louboutina koje Monica Bellucci rado nosi u svečanim prilikama. Ovog nepogrešivo izdanje glumica je zaokružila s crnom pismo-torbicom te nakitom iz Cartiera.

Jedina stvar koja je mogla zasjeniti lijepu Talijanku na crvenom tepihu, bilo je muškarac koji je držala za ruku. Monica Bellucci na festivalu se prvi put pojavila s redateljem Timom Burtonom s kojim je u ljubavnoj vezi od listopada prošle godine.

Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2 Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2 (Foto: Profimedia)

Predivna Monica Bellucci u "mafijaškom" izdanju s moćnim dodatkom Mafijaški klan Corleone u kultnom filmu Kum Al Pacino i Andy Garcia u filmu Kum III Monica Bellucci i Toni Collette na premijeri +3 Monica Bellucci u fantastičnom izdanju

10 dokaza da je Monica Bellucci jedna od najljepših žena koje su kročile Zemljom Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 +7 Monica Bellucci - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju