Nova kolekcija za sezonu jesen/zima renomiranog dizajnera Ivana Alduka predstavljena je u obliku estetski privlačne modne kampanje koja je prava oda ženskoj ljepoti i snazi

Nova ready-to-wear kolekcija poznatog dizajnera Ivana Alduka za jesen i zimu 2017. godine izgleda izazovno, moćno, glamurozno, svježe i rokerski - baš onako kako i sam dizajner najviše voli.

Nova kolekcija za jesen/zimu poznatog dizajnera Ivana Alduka nosi naziv 'Moon Albedo'

Pomalo drzak izričaj u dizajnu, pri čemu se neprestano radi na razvijanju novih modela, krojeva i tkanina, koje su iz sezone u sezonu raskošnije i posebnije, prenesen je i na novu modnu kampanju koju potpisuje hvaljeni fotograf Franjo Matković.

Nakon veselog i romantičnog proljetnog izdanja idealno je vrijeme za kreativne promjene u glamuroznu i seksepilnu novu sezonu koja se uvijek i izričito vrti oko same žene, njezine unutrašnje i vanjske ljepote koju želim naglasiti i slaviti. Ženstvene siluete i bogate teksture, voluminozni detalji u stilu visoke mode i pomalo netipičan svijetao kolorit imaju za ulogu svaku moju klijenticu učiniti još ljepšom, posebnijom i hrabrijom. Moda i modna kolekcija u svojem najboljem izdanju u službi onih koji znaju u njoj uživati - mislim da je to kratak lajtmotiv nove Alduk sezone, izjavio je dizajner.

Nova Alduk kolekcija nosi ime Moon Albedo. Naime, taj termin označava količinu refleksije nekog objekta u svemiru. Kako kampanja, a samim time i kolekcija izvrsno odražava potrebe i želje dizajnerovih klijentica koje doista u posebnim situacijama žele zasjati i ostaviti dojam, naziv kampanje nametnuo se sam po sebi.

Uz osnovni tamniji kolorit toliko očekivan u zimskim kolekcijama, novost i osvježenje jesu jake i netipične boje - karmin crvena, ljubičasta, denver plava i svijetloplava, puder roza, boja cigle ili pak krem. Modeli s naglaskom na uski struk i putene obline laskaju ženskoj figuri, a koncipirani su u mini, koktel i midi dužini.

Estetski privlačna modna kampanja prava je oda ženskoj ljepoti i snazi

Bogatstvo tekstura i končanih čipki geometrijskog uzorka daje dojam luksuznosti i efektnosti koji tako neodoljivo izgledaju u ovoj sezoni. Majstorski izvedena, a i zatim prezentirana nova Alduk kolekcija se može pogledati i isprobati u Alduk Showroomu ili na web stranici alduk.hr.

Modeli Ivana Vukušić i Lucana Mirko iz Talia model agencije su po drugi put u tandemu izvrsno utjelovile jake i moćne žene smjele u vlastitom modnom odabiru, ali i onom životnom jer spona između toga je neraskidiva. Moda kao najbolji indikator osobnog života i stava u ovom slučaju frca samouvjerenošću i sigurnim stavom.

Tim koji s dizajnerom neumorno stvara pet kolekcija i modnih kampanja godišnje je još jednom pokazao svu jakost ovog kreativnog brenda i snagu na domaćem modnom nebu koja traje već deset godina. U novoj kampanji šminku potpisuje stalna suradnica Mihaela Dodić, a frizuru Keune Akademija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju