Na suncem obasjanoj sjevernojadranskoj obali udaljeno svega devet kilometara od Crikvenice smješteno je idilično mjestašce po imenu Jadranovo.

Jadranovo se ponosi prekrasnim plažama, pitoresknim uvalama i čistim plavim morem koje privlači strance, ali i brojne domaće turiste. Od Zagreba je, naime, udaljeno svega dva sata vožnje pa mnogi do njega navraćaju čak i ako imaju smo slobodan vikend na raspolaganju za uživanje.

Bazen dubrovačkog hotela Excelsior Pogledajte čudesni bazen na našoj obali kojem tepaju da je najljepši na svijetu

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Jadranovo je ovoga ljeta fotografiranije nego ikada ranije. Razlog za to skriva se u nedavno uređenoj pješčanoj plaži u uvali Grabrova koje okružuje tirkizno more s pogledom na Krk.

U plićaku, svega nekoliko koraka od plaže postavljena je morska ljuljačka za dvije osobe. Monumentalni drveni okvir ljuljačke predstavlja sjajan kontrast velikom plavetnilu te se nameće kao idealno mjesto za opuštanje od svakodnevnog stresa uz melodičan zvuk valova i miris soli.

Treba imati određenu dozu fizičke spreme da se popnete na ljuljačku, poručuju iz Turističke zajednice Grada Crikvenice. Ovisno o dobu dana i izmjeni plime i oseke nekima je lakše sjesti na nju kad je more više, a drugima kad je more pliće.

Slika nije dostupna Pravi istarski raj! Kuća za odmor u blizini Umaga u kojoj bismo proveli cijelo ljeto

Baš kao i druge morske ljuljačke na našoj obali, i ovo je mjesto vrlo brzo postalo popularno odredište za snimanje atraktivnih fotografija za Instagram. Potvrdili su nam to i iz Turističke zajednice Grada Crikvenice te istaknuli kako su neki spremni čekati u redu da bi snimili željenu fotografiju.

Zašto je tako, provjerite u našoj fotogaleriji u nastavku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju