Već smo pisali o kreativnom izražaju Jeremya Scotta, američkog dizajnera koji je donedavno bio glavni čovjek kultnog brenda Moschino.

Galerija Moschino Ljeto 2022 Moschino Ljeto 2022 Moschino Ljeto 2022 +5 Moschino Ljeto 2022

Naviknuli smo da je posljednji buntovnik mode pomicao njezine granice, a kolekcija za ljeto 2022. jedna je od onih koje ne smijemo prepustiti zaboravu.

Poprsje od sladoleda, efektna suknja u obliku hamburgera, šešir u obliku američkih bucmastih palačinki i još sličnih primjera, upisali su se u povijest popularnog brenda.

Ljeto je pred vratima pa nam pažnju posebno privlače komadi s motivima najdražeg nam godišnjeg doba. U spomenutoj kolekciji našla se i neobična torba u obliku sladolednog kupa koja bi definitivno zasladila vruće ljetne kombinacije.

Moschino Ljeto 2022 Moschino torba u obliku sladoleda vrijedi oko tri tisuće eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Vrlo efektna torba preko ramena sačinjena je od pleksiglasa i dolazi u obliku tako primamljivog sladoleda. Unutrašnjost je ručno oslikana, a gornji dio – s višnjicom na vrhu, napravljen je pomoću 3D printera.

Čaša sa stalkom izgleda doista realistično, a slojevi koje čine lažni sladoled, čokolada, šlag i voće igraju se s našom maštom i bude želju za ovom ukusnom ljetnom poslasticom.

Dozu elegancije torbi daje i zlatni lanac, a na samome dnu čaše nalazi se logotip poznatog brenda Moschino. Torba se otvara i zatvara pri vrhu i to pomoću malih magneta i duboka je osam centimetara.

Moschino Ljeto 2022 Moschino torba u obliku sladoleda vrijedi oko tri tisuće eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Javnost je prihvatila ovaj neobični luksuzni komad, a tome svjedoči i činjenica da je torba na službenoj stranici brenda trenutno rasprodana. Njezina vrijednost inače se kreće oko tri tisuće eura.

Moschino Ljeto 2022 Moschino Ljeto 2022 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U galeriji na početku teksta pogledajte i ostale zanimljive komade iz kolekcije za ljeto 2022. brenda Moschino. 

Biste li je nosili? Moschino torba u obliku luftića najnoviji je ljetni hit Moschino proljeće/ljeto 2023 Moschino torba Moschino torba +7 Moschino torba

Torbe stvorene za ljeto: 15 manjih i većih modela koje ćete sigurno iznositi Pull&Bear, 25,99 eura H&M, 32,99 eura Coccinelle (Zalando), 206,95 eura +12 Scotch & Soda (Europa92), 159,13 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju