Ljubitelje popularne serije „Prijatelji“ ova će vijest zasigurno oduševiti. Ako ste oduvijek sanjali o tome da uđete u stanove najdražih likova, posjetite kuhinju Monice i Rachel, iz prve ruke vidite kako izgleda kreativni nered u stanu Joeya i Chandlera ili popijete kavu na narančastom kauču Central Perka – snovi bi vam se ove zime mogli ostvariti.

Interaktivna izložba Prijatelji napokon je došla unutar europskih granica i odredila datum kad će svoju postavu predstaviti Europljanima. Izložba kreće 21. studenog u Parizu, a karte su već u prodaji.

Iskustvo FRIENDS™ dolazi u Pariz! Pripremite se za veliko nostalgično iskustvo dok istražujete scene iz serije, kao što su Joeyjev i Chandlerov stan, Monicina kuhinja i Central Perk. Možete čak i plesati s prijateljima ispred kultne fontane iz serije. Ne propustite svoju priliku da budete dio svijeta FRIENDS™, pišu organizatori.

Interaktivna izložba Prijatelji posebna je po tome što ćete ondje vidjeti originalne rekvizite sa snimanja i po tome što s izložbe nećete otići praznih ruku.

Svaki posjetitelj dobit će šalicu, majicu, privjesak za ključeve i vrećicu iznenađenja s motivima najdražih likova, prostorija, scena i rekvizita.

Jedna od najzanimljivijih stvari koju pripremaju organizatori je rekreiranje kultnih scena iz omiljene serije. Tako ćete, primjerice, moći staviti puricu na glavu ili na sebe obući cijelu Chandlerovu garderobu.

Svi uzrasti su dobrodošli, ali samo je mališanima do tri godine omogućen besplatan ulaz. Mladi do 16 godina na izložbu ne mogu sami, već im je potrebna pratnja roditelja.

Scena iz serije 'Prijatelji' Izazov za prave fanove: Najteži kviz o "Prijateljima" koji ćete ikada odigrati

Joey Tribbiani Ma, legenda! Sedam razloga zbog kojih su muškarci poput Joeyja idealni prijatelji

Odrasle osobe će za kartu trebati izdvojiti 25 eura, odnosno 188 kuna, djeca 20 eura, odnosno oko 150 kuna, a cijela je izložba prilagođena i osobama s invaliditetom, koji će trebati izdvojiti 15 eura, što je oko 115 kuna.

U zanimljivi svijet Prijatelja možete zaviriti sve do 23. siječnja 2023. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju