Prilikom odabira poklona svi razmišljamo o nasmijanim licama najmilijih i trenutku u kojem shvate što se krije iza ukrasnog papira. To nam često zna stvarati pritisak, pa se odabir poklona pretvori u noćnu moru, no mi imamo popis koji će vas vratiti na pravi put.

1. ISKUSTVO

Najteže je kupovati poklone onima koji imaju sve, stoga mislite izvan kutija s poklonima i darujte im iskustvo. Time ćete prijatelju ili članu obitelji prirediti zabavnu avanturu uz koju može steći nove vještine i nezaboravna sjećanja. Iznenadite najmilije tečajem plesa, kuhanja ili fotografije. To može biti dobar poklon čak i ako inače to nije nešto čime se bave. Možda će im to iskustvo pomoći da zavole nešto novo.

 

2. POKLON BON

Sigurno ste barem jednom dobili poklon ili poklonili nešto nekome što mu se možda nije svidjelo. Jednostavan način da tu situaciju izbjegnete, osim onog da pitate osobu što bi htjela za poklon, je da joj darujete poklon bon.Ovakav tip poklona idealan je za one koje ne vole iznenađenja ili su pak ljubiteljice šopinga koje točno znaju što bi željele, no ne mogu si sve priuštiti. Tu uskačete vi kako bi im ispunili sve božićne želje.

Ako strahujte da to nije dovoljno promišljen dar, poklonite osobi poklon bon u trgovačkom centru City Centeru one. U brojnim trgovinama sigurno si je već pikirala što točno želi. A možete biti i kreativni pa uz poklon bon napraviti duhoviti popis od tri predmeta koja tamo može pronaći. Neka vam u tome pomogne naša galerija s artiklima iz ponude City Centera one.

Galerija Idealni pokloni za one kojima ne znamo što darovati Pokloni za nju Grudnjak Lisca, 389 kn +17 Haljina Liu Jo, 2050 kn

Poklon bon idealan je dar i za one o kojima ne znate baš puno; kolege s posla, poslovne suradnike ili daljnju rodbinu koja dolazi za blagdane. Ovakav poklon sigurno će ih razveseliti više od slatkog paketa, vina ili bilo kojeg uobičajenog prigodnog poklona.

Do poklon bona u City Centeru one možete doći u nekoliko klikova iz udobnosti svoga doma zbog mogućnosti online kupnje ili na mjestu za informacije u shopping centru.


3. DNEVNI LUKSUZ 

Ponekad ne treba previše razbijati glavu i najmilijima pokloniti nešto jednostavno što će im dan učiniti ugodnijim. Luksuz ne mora nužno podrazumijevati potrošnju velikog budžeta. Na sniženjima se mogu pronaći jeftine dekice, uz njih spakirajte kutiju kokica i blagdanski raspored TV programa. Poklon mogu biti i ulaznice za muzej ili koncert, samo razmislite o osobi kojoj poklanjate i što bi njezin dan moglo učiniti veličanstvenim.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju