Manje je više često vrijedi i kada je riječ o muškoj modi. Jednostavne, nosive kombinacije uvijek su nepogrešive u street style izdanjima, a s modnim dodacima lako se može dodati malo osobnog stila. Upravo takvo modno izdanje pokazao je i zgodan muškarac iz zagrebačkog centra.

Galerija Muška ulična moda iz centra Zagreba - 8 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 7 +8 Muška ulična moda iz centra Zagreba

Za svoj street style odabrao je klasičnu kombinaciju u košulji i trapericama, dok je od obuće odabrao crne mokasine od brušene kože. Uz svijetlo plave traperice užih nogavica kombinirao je bijelu košulju sa sitnim točkicama svijetlo plave boje.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Ležerni street style muškarca iz centra Zagreba u košulji, trapericama i mokasinama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Rukave košulje nosio je podvinute, pa su do izražaja došle njegove tetovaže na rukama. Tetovažu na ključnoj kosti dodatno je pak naglasila ogrlica s privjeskom u obliku kosturske glave.

Lijepi ručni sat na lijevoj ruci, tanka metalna narukvica na desnoj ruci i avijatičarske sunčane naočale sjajno su upotpunili ležerni street style muškarca iz centra Zagreba.

Ovom muškom street styleu dajemo čistu peticu, a još izdanja muške ulične mode iz Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 7 Muška ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Par iz centra Zagreba: Ovako se odijeva muškarac sa stilom modno usklađen s partnericom Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 8 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 9 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 2 +5 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 4

Zgodna brineta iz Zagreba izgleda top u majici koju u ormaru žele imati žene diljem svijeta Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 4 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 3 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 2 +2 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju