Uvjerili su vas da Djed Mraz ne postoji? Na Adventu u Varaždinu uvjerit ćete se da to nije istina jer Advent kakav treba biti ima i pravog Djeda Mraza, baš onakvog kakav on treba biti: mudrog, dobrog, simpatičnog, duhovitog i prepunog priča, koji će vas potaknuti da u sebi ponovno pronađete dječju radost ako ste je nakratko izgubili.

Galerija Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza - 1 Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza - 5 Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza - 2 +2 Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza

On je najoriginalniji Djed Mraz kojeg ste vidjeli, i kojeg možete vidjeti. Djed Mraz u pratnji svojih vilenjaka, na Advent u Varaždinu stiže 7. prosinca i ostaje sve do Badnjaka, a njegov privremeni varaždinski dom bit će Kuća Djeda Mraza, najčarobnije mjesto u Hrvatskoj, samo nekoliko koraka od glavnog varaždinskog trga.

Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza - 5 Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza (Foto: PR)

Kuća Djeda Mraza mjesto je u kojem se isprepliću stvarnost i mašta. U njoj, osim što će vam Djedova brada, blagost i dobrota odagnati sve sumnje u magičnost njegova postojanja, možete slušati priče, snimiti prekrasne fotografije za uspomenu i, najvažnije, napuniti se nevjerojatnom količinom pozitivne energije koja će vas grijati i nakon što se s Adventa vratite u svoje domove.

I to nije sve!

Advent u Varaždinu 2021 - 10 Advent u Varaždinu: Program zbog kojeg se isplati na izlet u barokni grad

Mjesečev vrt najromantičnija je lokacija ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu - 1 Magičan Mjesečev vrt: Najromantičnija lokacija Adventa u Zagrebu

Čarolija je krasna i važna, no ponekad se treba i zabaviti, a varaždinski Advent nudi oboje. Zabavu potražite na velikom klizalištu, za one željne adrenalina tu su i ledeni tobogan ili pak  panoramski kotač visok 23 metra, a nakon aktivne zabave okrepu potražite na nekoj od brojnih adventskih kućica. Tu su i glazbeni i ostali programi koji zimski Varaždin i njegov Advent kakav treba biti čine upravo savršenim izborom za romantični i zabavni vikend izlet.

Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza - 3 Na Adventu u Varaždinu možete posjetiti i Kuću Djeda Mraza (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju