Preslatke fotografije psića kako spavaju svaki u svom krevetiću u vrtiću za pse u Južnoj Koreji brzo su postale viralne.

Ostaviti psa samog kod kuće mnogim je vlasnicima vrlo teško, naročito ako je pas još štene koje nije naučeno biti samo te zahtijeva puno brige i pažnje. No, zato postoje vrtići za pse kao što je ovaj u provinciji Gyeonggi-do u Južnoj Koreji.

Vrtić Puppy Spring brine za štence stare 12 tjedana i više te predstavlja odlično rješenje za vlasnike pasa koji radi cijeli dan jer znaju da će njihov mezimac ovdje dobiti potpunu skrb i biti sretan čak i onda kada vlasnik nije uz njega.

Puppy Spring prima do 30 pasa dnevno, a baš kao i svaki vrtić, krzneni mališani vrijeme ovdje provode uz razne igre i aktivnosti kroz koje se radi na njihovoj poslušnosti i socijaliziranosti.

Naravno, psićima je potreban i odmor pa kada se umore odlaze na spavanje. Kada svi psi odmaraju, osoblje vrtića također ima vremena za pauzu. No, pauza dolazi tek nakon što naprave nekoliko fotografija uspavanih njuškica zbog kojih se topimo od slatkoće.