Dok slušate premedenog korgija Willo kako slatko zavija dok jede, barem nakratko zaboravit ćete na probleme.

Vlasnica Devon Noehring prvi put je primijetila da njezina kujica Willo zavija kad je imala tri, četiri mjeseca.

Dok slušate premedenog korgija Willo kako slatko zavija dok jede, barem na kratko zaboravit ćete na probleme

Jela je doručak i počela zavijati. Pitala sam se što je to sad bilo. Mislila sam da nešto nije u redu s njom, da se možda guši. Nastavila je jesti i opet je učinila isto. Iznenadilo me je to. Zavijala bi vjerojatno svaki put kad bi jela. Mislim da je to njezin način na koji mi zahvaljuje, ispričala je Devon. Mala Willo obično krene zavijati kad je pri kraju s jelom.

Čini mi se da ona to radi jer joj se sviđa hrana koju joj dajem i jako je sretna jer jede, dodaje Devon te otkriva da je Willo vrlo živahan pas s izraženom osobnošću.

Glasna je kad želi pozornost, ali obično je vrlo mirna, osim kada nije u centru pažnje, tada počne lajati na mene ili zavijati. Ljude to zabavlja jer je tako nevino i slatko. Osjećaju njezinu sreću i čini ih sretnima kada nju vide sretnu, kaže Devon. Otkako je Willo odrasla, zavija puno rjeđe.

Slika nije dostupna A joj, premedeni! Napušteni štenac jednorog postao je zvijezda, a osvojit će i vas

Slika nije dostupna Prinova u obitelji zebri: Zagrebački Zoološki vrt ima novog neodoljivog stanara

Sada kad je odrasli pas, obično pojede pa dođe k meni i zavija. Danas to rijetko radi, ali kad to napravi, jako me usreći. Uljepša mi dan, obično to radi ujutro, kaže vlasnica premedene kujice korgija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju