Uzbuđenje kada otkrijemo novu trgovinu koja nudi cijeli niz proizvoda i zanimljivih brendova možemo razumjeti samo mi – žene.

1. Wow Junkie

Pripadnice ljepšeg spola koje su do sada kozmetiku kupovale isključivo putem globalnih online trgovina, oduševit će nova hrvatska web trgovina koja okuplja preko 2 tisuće beauty proizvoda za njegu lica, tijela i kose. Njegovana koža i glatka kosa baza su svakog wow izgleda, stoga ne čudi što žene tijekom cijelog života pokušavaju otkriti koji im proizvodi najbolje odgovaraju. Nikel, Macadamia Professional, The Balm, St. Tropez i Bellabeat samo su neki od četrdesetak brendova koje ova web stranica nudi. Ukoliko se ne snađete u mnoštvu proizvoda, za savjet možete pitati stručnjaka na Wow Junkie Facebook stranici koji će vam odgovoriti unutar nekoliko sati.

Ono što će oduševiti svaki novčanik je besplatna dostava iznad 300 kuna. Paket stiže na kućni prag u roku od dva dana s besplatnim testerima koje možete sami odabrati, a tko ne voli isprobavati besplatne proizvode u slatkim pakiranjima. Ukoliko niste pobornica kupovine preko interneta jer ne volite ostavljati svoje podatke, Wow Junkie nudi plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja.

Pripadnice ljepšeg spola koje su do sada kozmetiku kupovale isključivo putem globalnih online trgovina, oduševit će nova hrvatska web trgovina Wow Junkie koja okuplja preko 2 tisuće beauty proizvoda za njegu lica, tijela i kose.

2. Uterque

Trgovina koja je svoja virtualna vrata otvorila početkom godine, u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću, torbe i nakit. Sve dame koje obožavaju zakoračiti u Zaru, Bershku, Massimo Dutti i ostale brendove iz INDITEX grupe, oduševit će još jedna, za sada samo online, Uterque trgovina koja nudi moderne modne komade.

Želite li nešto iz ove zamamne trgovine, omiljene komade naručite ranije jer treba do 30 dana da narudžba stigne u vaše ruke, za poštarinu ćete trebati izdvojiti 45 kuna, a plaćanje je isključivo karticama. S obzirom na to da su komadi zaista primamljivi, isplati se pričekati i koji dan više.

3. H&M Home

Osim H&M odjevnih komada koje žene obožavaju radi prihvatljivih cijena, odnedavno u web trgovini možete odabrati i kategoriju ''Home'' u kojoj se nalazi cijeli niz proizvoda za opremanje kuće ili stana. Od posteljine, kućnih ogrtača, tepiha do slatkih zdjelica, vaza i ostalih potrepština i trendi dekoracija. Sve one koje obožavaju uređenje svog životnog prostora, nesumnjivo će pronaći dodatke koji će njihov dom učiniti pravom malom oazom.

Ovaj švedski brend dostavlja u Hrvatsku po cijeni od 38 kuna, kupiti možete isključivo karticama, a nakon narudžbe paket na vašu adresu stiže u razdoblju od tri do šest radnih dana.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju