Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je prvi beach bar za pse Wau. Ljubimci se ondje mogu osvježiti raznim slasticama i odmarati se u hladu zajedno sa svojim vlasnicima. Brojni psi ovih dana uživaju u svom baru na plaži, u kojem će dobiti i dozu maženja od vlasnika.

Galerija Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 17 Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 16 Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 15 +15 Psi se u beach baru Hidrobaza mogu osvježiti pivom za pse

Pulska plaža Hidrobaza pravi je raj za vlasnike kućnih ljubimaca jer je pet friendly i psima je ondje dozvoljen dolazak i kupanje. Uživancija će sada biti još veća jer je na plaži otvoren beach bar za pse nazvan Wau.

Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 14 Psi se u beach baru Hidrobaza mogu osvježiti pivom za pse (Foto: Sasa Miljevic/Pixsell)

Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 3 Pulska plaža Hidrobaza je 'pet friendly' (Foto: Sasa Miljevic/Pixsell)

Osim sto imaju plažu samo za sebe i svoje gazde, nakon kupanja mezimci se u baru mogu osvježiti pivom za pse, sladoledom za pse te brojnim grickalicama namijenjenim četveronožnim ljubimcima. Hrvatska obala tako je dobila još jedno sjajno mjesto na kojem gosti mogu uživati sa svojim najdražim njuškicama te poslije guštanja u moru sjesti u ovaj slatki bar.

Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 18 Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau (Foto: Sasa Miljevic/Pixsell)

Plaža Hidrobaza inače je jedna od najbolje opremljenih plaža u Puli, s prekrasnim pogledom na Brijunsko otočje, koji će očarati sve koji na njoj borave.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju