Nemoguće je zamisliti proljeće i ljeto bez sandala, bilo da su na visoku ili nisku petu. Četiri je tipa otvorene obuće koju tijekom ove sezone najčešće nosimo, a sve su to različite verzije omiljenih nam sandala. Za ovu smo priliku odabrali 15 modela iz Planet obuće koje možete kombinirati za dnevne ili večernje prilike.

  Galerija Ženske modne sandale Nina fashion, 239,00 kn, Planet obuća Ženske espadrile Ella, 166,00 kn, Planet obuća Ženske wedge sandale Nina fashion, 239,00 kn, Planet obuća +17 Ženske modne sandale Nina fashion, 239,00 kn, Planet obuća

Iako s natikačama vode trku oko prvog mjesta, složit ćete se da se sandale ipak lakše prilagođavaju raznim prigodama. One su mnogima omiljene zbog toga što se mogu nositi na kavu s prijateljicama, u šoping, ali i kombinirati uz poslovne outfite i nositi u večernje izlaske. Odaberete li pravi model, moći ćete ga nositi od jutra do mraka. No volite li sandale poput nas, svoju kolekciju možete nadopuniti nekim od sljedećih modela.

1. Ravne sandale

Kraljice udobnosti svakako su ravne sandale koje svojim remenčićima čvrsto stabiliziraju nogu, a ravnim potplatom omogućuju hodanje bez muke. Takav jedan model comfort sandala bi svatko trebao imati u svom ormariću s cipelama. Nas su osvojile smeđe sandale sa srebrnim remenčićem u kojima se s užitkom može hodati cijeli dan, a uz to se lako kombiniraju s laganim ljetnim komadima.

 

2. Sandale na punu petu

Ovaj je model posebno omiljen među ženama koje vole udobnost, ali i obuću koja izdužuju noge. Od sandala na punu petu najpopularnije su špagerice jer su svestrane i uklapaju se u cijeli niz modnih kombinacija pa jednako dobro pašu uz traperice, suknje ili haljine. U Planet obući možete birati između raznih boja i modela viših i nižih peta, kao i one sa zatvorenim ili otvorenim prstima.

3. Sandale na block petu

Žene sandale na block petu obožavaju jer ih zbog stabilnosti i udobnosti mogu nositi cijeli dan. Taj se model može lako uklopiti uz sve proljetne i ljetne kombinacije i nositi za razne prigode. Klasičan jednobojni model možete lako uklopiti uz sve komade iz svog ormara. U Planet obući ima modela za svačiji ukus, a mi smo izdvojili sandale svijetle boje s nižom petom koje idu uz sve, a toliko su decentne i elegantne da im je teško odoljeti.

 

 

 

4. Sandale na visoku petu

Iako nam je udobnost posljednjih godina postala imperativ, nismo se spremni odreći sandala na visoku petu. Uvijek je dobro imati jedan model koji spašava kada su svečane ili večernje prilike u pitanju. Osim toga, ovaj model toliko dobro izdužuje noge, a svaka kombinacija uz njih izgleda efektnije. Stoga su elegantne sandale na petu jedan su od modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru. Ako niste jedna od onih koja će ovaj model nositi često, odaberite klasične sandale koje ćete moći nositi iz godine u godinu.

 

 

 

U galeriji pogledajte modele Planet obuće koje smo izdvojili, a više njih potražite na njihovu webshopu ili u trgovinama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Planet obuća po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju