Otkako je redovita gošća na Met Gali, Kim Kardashian svake godine studiozno se priprema za tu glamuroznu večer visoke mode. No, zvijezda je sinoć u New Yorku možda i nadmašila samu sebe u outfitu zbog kojeg većina isprva nije ni shvatila o komu je riječ.

Kim Kardashian bila je doslovno od glave do pete odjevena u crno, ekstravagantnu kreaciju modne kuće Balenciaga koja je ocrtavala njezinu siluetu i crte lica. Kada se pojavila na crvenom tepihu u potpunosti pokrivena lica, većina prisutnih nije ni znala tko je to, a jedino se moglo naslutiti o kome je riječ po tome što je pored Kim bila njezina sestra Kendall Jenner.

Slika nije dostupna 10 izdanja slavnih frajera s Met Gale koji su podijelili žene na društvenim mrežama

Kim Kardashian za bal na temu In America: A Lexicon of Fashion simbolično se odlučila za anonimnost koja je za reality zvijezdu nepoznanica već dugi niz godina. Uz Kim je na crvenom tepihu bio i Balenciagin dizajner Demna Gvasalia, također zamaskiran.

Dvije misteriozne, potpuno pokrivene pojave na crvenom tepihu Met Gale zbunile su mnoge, no nema sumnje da su Kim Kardashian i Balenciaga na najglamuroznijoj modnoj večeri pokazali nešto novo i inovativno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju