Otkako je redovita gošća na Met Gali, Kim Kardashian svake godine studiozno se priprema za tu glamuroznu večer visoke mode. No, zvijezda je sinoć u New Yorku možda i nadmašila samu sebe u outfitu zbog kojeg većina isprva nije ni shvatila o komu je riječ.

Galerija Kim Kardashian u kreaciji modne kuće Balenciaga na Met Gali - 1 Kim Kardashian u kreaciji modne kuće Balenciaga na Met Gali - 3 Kim Kardashian u kreaciji modne kuće Balenciaga na Met Gali - 5 +2 Kim Kardashian u kreaciji modne kuće Balenciaga na Met Gali

Kim Kardashian bila je doslovno od glave do pete odjevena u crno, ekstravagantnu kreaciju modne kuće Balenciaga koja je ocrtavala njezinu siluetu i crte lica. Kada se pojavila na crvenom tepihu u potpunosti pokrivena lica, većina prisutnih nije ni znala tko je to, a jedino se moglo naslutiti o kome je riječ po tome što je pored Kim bila njezina sestra Kendall Jenner.

Muška izdanja na Met Gali 2021. - 7 10 izdanja slavnih frajera s Met Gale koji su podijelili žene na društvenim mrežama

Kim Kardashian za bal na temu In America: A Lexicon of Fashion simbolično se odlučila za anonimnost koja je za reality zvijezdu nepoznanica već dugi niz godina. Uz Kim je na crvenom tepihu bio i Balenciagin dizajner Demna Gvasalia, također zamaskiran.

15 (ne)očekivanih izdanja s ovogodišnje Met Gale o kojima će se najviše pričati Billie Eilish u krinolini modne kuće Oscar de la Renta Najzanimljivija izdanja s Met Gale 2021. godine - 1 Najzanimljivija izdanja s Met Gale 2021. godine - 9 +12 Najzanimljivija izdanja s Met Gale 2021. godine - 5

Dvije misteriozne, potpuno pokrivene pojave na crvenom tepihu Met Gale zbunile su mnoge, no nema sumnje da su Kim Kardashian i Balenciaga na najglamuroznijoj modnoj večeri pokazali nešto novo i inovativno.

Kim Kardashian u kreaciji modne kuće Balenciaga na Met Gali - 2 Kim Kardashian za bal na temu In America: A Lexicon of Fashion simbolično se odlučila za anonimnost (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju