Preskakanje doručka nikako nije opcija, a kako bi vam bilo lakše započeti dan zdravljem, možete se okušati i u pripremi kreativnih obroka – uz kretivnost dolaze i poklon-paketi.

Dobitnice natječaja BUDI ZADOVOLJNA OD RANOG JUTRA:

Ana Vučković, Varaždinske Toplice

Nina Šklempe, Zagreb

Marija Enia Majetić, Matulji

Matea Brajdić, Zagreb

Viktorija Strukar, Zagreb
 

BUDI ZADOVOLJNA OD RANOG JUTRA

Napitak od riže kalcij, napitak od zobi čokolada, zobene pahuljice sitne, musli badem i naranča, kokosovo ulje, knjiga s receptima za doručak – sve su to namirnice i dodaci koje čine zdrav doručak, ali su i sastavni dio bio&bio poklon-paketa. Do ove vrijedne nagrade čitateljice i čitatelji mogu ako objave kreativnu fotografiju vlastitog zdravog doručka. Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni sudionici koji u razdoblju od 5. do 15. lipnja 2018. godine objave fotografiju svog zdravog doručka na svom Instagram profilu uz hashtag #budizadovoljna u #arenacentar ili istu pošalju na e-mail zadovoljna@novatv.hr.

Objavite fotografiju svog zdravog doručka na svom Instagram profilu uz hashtag #budizadovoljna u #arenacentar Objavite fotografiju svog zdravog doručka na svom Instagram profilu uz hashtag #budizadovoljna u #arenacentar Foto: bio&bio

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio Vaše fotografije u kojem do izražaja dolazi Vaša briga o sebi, odnosno s kojim zdravim obrokom započinje Vaš dan. U komentar slobodno naznačite zašto vas upravo taj doručak čini zadovoljnom i punom energije. Pet najkretivnijih osvajaju nagradu.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr te stranici Arena centra najkasnije do 30. 6. 2018. godine.

Sretno!

Više o pravilima natječaja BUDI ZADOVOLJNA OD RANOG JUTRA možete saznati u pravilima.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju