Pravila sudjelovanja na natječaju"Budi zadovoljna od ranog jutra".

 

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 i Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6, 10020 Zagreb, OIB: 83997642580 (u daljnjem tekstu: Priređivači) organiziraju natječaj pod nazivom „„BUDI ZADOVOLJNA OD RANOG JUTRA“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www. zadovoljna.hr.

Članak 2.

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 05. do 15. lipnja 2018. fotografirati svoj zdravi doručak kojim započinjete dan te postati fotografiju svog zdravog doručka na svom instagram profil uz hashtag #budizadovoljna u #arenacentar, najkasnije do 15.06.2018. do 20.00 sati.

Ukoliko nemate instagram profil, fotografiju možete poslati i na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), najkasnije do 15.06.2018. do 20.00 sati. U naslovu e-maila navedite naslov – Instagram natječaj „budi zadovoljna“.

Ukoliko u natječaju sudjelujete putem svog Instagram profila on u tom periodu treba biti otvoren, u protivnom nam fotografija Vašeg zdravog doručka neće biti vidljiva.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Arena Centra i uredništva Zadovoljna.hr, će 18.06.2018. odabrati 5 najkreativnijih fotografija koje osvajaju poklone.

Poklon za 5 najkreativnijih dobitnika je – Bio&Bio poklon paket koji sadržava sljedeće proizvode:

Napitak od riže kalcij, napitak od zobi čokolada, zobene pahuljice sitne, musli badem i naranča, ulje kokosovo, knjiga s receptima za doručak.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr, te stranici Arena centra najkasnije do 30.6.2018. godine.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 05. do 15. lipnja 2018. godine postaju fotografiju svog zdravog doručka na svom instagram profil uz hashtag #budizadovoljna ili istu pošalju na e-mail zadovoljna@novatv.hr.

Priređivači prikupljaju i obrađuju Vaše osobne podatke (ime i prezime, kontakt mobitel, e-mail adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

Godinu dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu zadovoljna.hr@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene poklona jer mu uručenje istih više neće biti moguće.

NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u natječaju „Budi zadovoljna od ranog jutra“ objavljenih na web stranici zadovoljna.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 5.

Članak 4.

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio Vaše fotografije u kojem do izražaja dolazi Vaša briga o sebi odnosno s kojim zdravim obrokom započinje Vaš dan. U komentar slobodno naznačite zašto vas upravo taj doručak čini zadovoljnom i punom energije.

Broj fotografija Vašeg doručka s kojima možete sudjelovati je neograničen. Sudjelovanjem u natječaju suglasni ste za javnu objavu fotografije Vašeg doručka na stranicama NovaTV i Arena Centra.
Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.
Isti sudionik može osvojiti samo jedan poklon. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na zadovoljna.hr@novatv.hr. Priređivači će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 6.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivači nisu ni na koji način odgovorni za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivačima dostavio podatke i sadržaje.

Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivači će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 7.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača Nove TV d.d..

Članak 8.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 9.

Priređivači zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 10.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.zadovoljna.hr. uz ovaj dokument.

NOVA TV d.d