Pravila sudjelovanja na natječaju"Budi zadovoljna od ranog jutra".

 

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 i Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6, 10020 Zagreb, OIB: 83997642580 (u daljnjem tekstu: Priređivači) organiziraju natječaj pod nazivom „„BUDI ZADOVOLJNA OD RANOG JUTRA“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www. zadovoljna.hr.

Članak 2.

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 05. do 15. lipnja 2018. fotografirati svoj zdravi doručak kojim započinjete dan te postati fotografiju svog zdravog doručka na svom instagram profil uz hashtag #budizadovoljna u #arenacentar, najkasnije do 15.06.2018. do 20.00 sati.

Ukoliko nemate instagram profil, fotografiju možete poslati i na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), najkasnije do 15.06.2018. do 20.00 sati. U naslovu e-maila navedite naslov – Instagram natječaj „budi zadovoljna“.

Ukoliko u natječaju sudjelujete putem svog Instagram profila on u tom periodu treba biti otvoren, u protivnom nam fotografija Vašeg zdravog doručka neće biti vidljiva.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Arena Centra i uredništva Zadovoljna.hr, će 18.06.2018. odabrati 5 najkreativnijih fotografija koje osvajaju poklone.

Poklon za 5 najkreativnijih dobitnika je – Bio&Bio poklon paket koji sadržava sljedeće proizvode:

Napitak od riže kalcij, napitak od zobi čokolada, zobene pahuljice sitne, musli badem i naranča, ulje kokosovo, knjiga s receptima za doručak.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr, te stranici Arena centra najkasnije do 30.6.2018. godine.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 05. do 15. lipnja 2018. godine postaju fotografiju svog zdravog doručka na svom instagram profil uz hashtag #budizadovoljna ili istu pošalju na e-mail zadovoljna@novatv.hr.

Priređivači prikupljaju i obrađuju Vaše osobne podatke (ime i prezime, kontakt mobitel, e-mail adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

Godinu dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu zadovoljna.hr@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene poklona jer mu uručenje istih više neće biti moguće.

NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u natječaju „Budi zadovoljna od ranog jutra“ objavljenih na web stranici zadovoljna.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 5.

Članak 4.

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio Vaše fotografije u kojem do izražaja dolazi Vaša briga o sebi odnosno s kojim zdravim obrokom započinje Vaš dan. U komentar slobodno naznačite zašto vas upravo taj doručak čini zadovoljnom i punom energije.

Broj fotografija Vašeg doručka s kojima možete sudjelovati je neograničen. Sudjelovanjem u natječaju suglasni ste za javnu objavu fotografije Vašeg doručka na stranicama NovaTV i Arena Centra.
Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.
Isti sudionik može osvojiti samo jedan poklon. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na zadovoljna.hr@novatv.hr. Priređivači će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 6.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivači nisu ni na koji način odgovorni za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivačima dostavio podatke i sadržaje.

Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivači će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 7.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača Nove TV d.d..

Članak 8.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 9.

Priređivači zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 10.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.zadovoljna.hr. uz ovaj dokument.

NOVA TV d.d

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju