Ljeto je gotovo, a s time se definitivno slaže i naša kosa. Sve ono što se dozvoljavalo proteklih nekoliko mjeseci, a mislimo na sol u kosi, pramenove od sunca i valove zbog sušenja na prirodnom zraku, možemo zaboraviti. Kao i koža, naša kosa itekako treba oporavak od ljetnih mjeseci. Sad je idealno vrijeme za šišanje i dubinsku njegu iznutra i izvana. Kako odabrati prave proizvode? Najvažnije je birati one s provjerenom tradicijom i sastojcima koji će joj pomoći da ponovno zablista.

Galerija Revalid Revalid Revalid +1 Revalid

Spriječite ispadanje kose nakon ljeta

Ljeti je naša kosa izložena moru i suncu što definitivno može ostaviti trag na njezinom zdravlju. Osim prirodnog isušivanja, uzrokovanog spomenutim faktorima, nekako preko ljeta za nju manje marimo. Vežemo ju u punđu, nosimo kape i šešire (što itekako može utjecati na vlasište), znojimo se, a sve to može povećati njezino pucanje i ispadanje. Kako su pred nama hladni i vjetroviti dani, važno je na vrijeme započeti s pravilnom njegom. Revalid® je švicarski brend za cjelovitu njegu kose iznutra i izvana, a može vam pomoći u oporavku vaše kose kako bi ona ponovo zablistala. Prevencija je uvijek najbolji lijek, no srećom Revalid® proizvodi mogu pomoći strukturi vaše kose i onda kada problem nastane.

Revalid Revalid Foto: PR

Zašto odabrati Revalid® proizvode za kosu?

- Sprječavaju gubitak i potiču rast kose;
- Nude holistički pristup razvijen kako bi pomogao vašoj kosi da raste zdravija i jača;
- Proizvodi za njegu kose razvijeni su od strane švicarskih stručnjaka;
- Posebna formula Revalid® kapsula za kosu i nokte sadrži vitamine (biotin, B1, B6, D3), minerale (cink, bakar, željezo), aminokiseline i biljne ekstrakte koji pomažu u održavanju zdrave kose.

Hrana za vašu kosu

Ako imate probleme s ispadanjem ili samo želite da vaša kosa ponovo krene rasti zdrava i bujna, Revalid® kapsule za kosu učinit će svoje. Sadrže minerale i vitamine neophodne za rast kose, kao i biljne ekstrakte koji pomažu u održavanju zdrave kose. Aminokiseline metionin i cistin igraju ulogu u proizvodnji keratina, koji čini 90% svake pojedinačne vlasi te je esencijalan za formiranje i rast kose. On će pomoći da se vaša kosa oporavi od utjecaja sunca i pripremiti ju za hladne i vjetrovite dane. Ekstrakt prosa, pšeničnih klica i pivski kvasac pružaju potrebnu hranu za prirodnu hidrataciju i sjaj vaše kose.

Revalid Revalid Foto: PR

Šampon i serum - i vaša kosa je spremna za hladnije dane

Ono što Revalid® šampon za stimulaciju rasta kose čini učinkovitim je Redensyl. Ovaj sastojak istovremeno potiče rast i smanjuje gubitak kose što ga čini neophodnim u našoj beauty rutini. U njegovom sastavu je i ekstrakt cvijeta švicarskog pelina koji je od davnina prepoznat kao važan sastojak u stimulaciji rasta kose. Šampon je nježan, a učinkovit, tako da je vaša kosa hidratizirana nakon pranja. Revalid® serum za ponovni rast kose također sadrži Redensyl koji povećava gustoću kose za 8%, što odgovara do 28.000 novih vlasi nakon 3 mjeseca svakodnevne uporabe*. Ekstrakt cvijeta pelina iz švicarskih Alpa osigurava antioksidativna eterična ulja koja nadopunjuju osnažujući učinak Redensyl-a. Zdrava kosa je i lijepa kosa zato krenite brinuti o njoj na vrijeme. Gdje nabaviti Revalid® proizvode potražite ovdje.

* U kontroliranom istraživanju pod nadzorom iskusnih dermatologa, polovica od 26 ćelavih muškaraca (3-4 stupnja) u dobi od 18 do 70 godina koristila je 3% Redensyl® formulu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju