Hrvatska je 5. siječnja 2020. godine dobila novog predsjednika, ali i prvu damu.

Galerija Sanja Musić Milanović 5. siječnja 2020. godine Sanja Musić Milanović na inauguraciji u veljači 2020. Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u studenom 2022. na večeri za španjolski kraljevski par +7 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Zagrebu u studenom 2022.

Sanja Musić Milanović je prije četiri godine bila uz svog supruga Zorana Miilanovića dok je držao pobjednički govor.

Za ovu važnu prigodu odjenula je voluminoznu crvenu suknju koja se bojom podudarala sa suprugovom kravatom dok je ostatak kombinacije bio u crnoj boji.

Sanja Musić Milanović 5. siječnja 2020. godine Sanja Musić Milanović 5. siječnja 2020. godine (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Prva je to kombinacija Sanje Musić Milanović koju smo izdvojili u galeriji na početku teksta u kojoj se nalazi njezinih 10 odličnh izdanja otkad je postala prva dama.

Tu je i kombinacija s inauguracije koja se održala u veljači 2020. godine kada je Sanja Musić Milanović nosila decentu ružiičastu haljinu modnog brenda Varteks koja je bila u skladu sa svečanom i ozbiljnom prigodom.

Sanja Musić Milanović na inauguraciji u veljači 2020. Sanja Musić Milanović na inauguraciji u veljači 2020. (Foto: Damir Sencar/Pixsell)

Sanja Musić Milanović pozornost je privlačila i svojim modnim izdanjima za odlaske na na Alku, filmske festivale, službna putovanja... Posebno je oduševila kombinacijama koje je nosila prilikom susreta sa španjolskom kraljicom Letizijom.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Zagrebu u studenom 2022. Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Zagrebu u studenom 2022. (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Sada je vrijeme da se vratite na spomenutu galeriju i pogledate fantastična izdanja koja smo izdvojili.

Sanja Musić Milanović: Naoko ziheraške čizmice, ali s potpeticom koja je mali odmak od klasike Sanja Musić Milanović, Ivana Dragičević i Zoran Milanović Ivana Dragičević, Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Sanja Musić Milanović u elegantnom odijelu na promociji knjige +2 Sanja Musić Milanović u razgovoru sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

Baš, baš dobra! Suknja Sanje Musić Milanović podiže svaku kombinaciju Sanja Musić Milanović Premijera predstave Moji tužni monstrumi Premijera predstave Moji tužni monstrumi +0 Premijera predstave Moji tužni monstrumi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju