Kao i u mnogim stvarima u životu, i u modi je najbolje ne komplicirati, a dobro to zna i muškarac koji je središtem Zagreba prošetao u ženskom društvu. Bio je odjeven u kombinaciju koja osvaja svojom jednostavnošću, a nekako nam takva jednostavnost izgleda i najbolje na muškarcu.

Galerija Muška ulična moda iz centra Zagreba - 3 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 2 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 +4 Obične traperice, crna majica i crne tenisice - dovoljno za odličan muški street style

U mnoštvu odlično odjevenih street style dama s hrvatskih ulica primijetimo i pokojeg muškarca čije modno izdanje itekako vrijedi biti primijećeno. U središtu Zagreba tako se zatekao i zgodan muškarac čija nas je odjevna kombinacija osvojila na prvu.

Street style ovog gospodina dokazuje da je manje često više i da u modi ne treba komplicirati. Svoj ležerni stajling složio je od tri svakodnevna modna komada: klasičnih tamnoplavih traperica ravnih nogavica, crne majice s kratkim rukavima brenda Guess i crnih kožnatih tenisica.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 Street style muškarac centrom Zagreba prošetao je u društvu dame u sivo-ružičastoj kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nosio je i crni remen sa srebrnom metalnom kopčom brenda Tiger of Sweden, koji su 1903. osnovali Marcus Schwarzman i Hjalmar Nordström. Na početku postojanja predstavili su se s muškim odijelima, a danas taj švedski brend sa sjedištem u Stockholmu nudi žensku i mušku modu za ljubitelje tihog luksuza i neopterećene elegancije.

Zgodni muškarac iz centra Zagreba svoj street style upotpunio je još srebrnim lančićem s privjeskom u obliku strelice, a u ruci je nosio crnu jaknu.

Zagrebačkim centrom prošetao je u društvu plavokose žene, u također zanimljivom i šik street style izdanju. Nosila je rastezljivu midi haljinu s tie-dye efektom u sivoj boji te preko nje odličan sivo-ružičasti kaput s pletenicama. Od obuće odabrala je cipele s robusnom punom petom brenda Fly London.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 4 Obične traperice, crna majica i crne tenisice - dovoljno za odličan muški street style (Foto: Josip Moler/Cropix)

I haljina s rasporom: Šetnja Zadrom u kultnim tenisicama zbog kojih zaboravimo na visoke potpetice Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru - 4 Ulična moda u Zadru - 6 +4 Ulična moda u Zadru - 5

Lijepa brineta u opasno dobroj suknji koja je ukrala svu pozornost na zagrebačkoj špici Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje u kožnatoj suknji s resama - 5 Zagrebačko street style izdanje u kožnatoj suknji s resama +1 Zagrebačko street style izdanje u kožnatoj suknji s resama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju