Bablje ljeto podarilo nam je sunčane, tople i lijepe dane i na početku listopada. Privuklo je to i brojne turiste koji i dalje borave na našoj obali, a zajedno s domaćim ljudima ovoga su vikenda šetali zadarskim Poluotokom.

Galerija Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru - 4 Ulična moda u Zadru - 6 +4 Ulična moda u Zadru

U centru Zadra vladala je prava gužva, a zatekla se ondje i zgodna plavokosa žena koja je za svoj street style odabrala plavu haljinu pripijenog kroja. Rastezljiva haljina rebraste strukture bez rukava seže do iznad koljena te ima visoki raspor s lijeve strane.

Ulična moda u Zadru - 4 Street stylerica iz Zadra u haljini s rasporom i visokim tenisicama marke Converse (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Kratka haljina istaknula je fit figuru zadarske street stylerice, a spojila ju je s visokim tenisicama brenda Converse. Nosila je kultni model All Star od bijelog platna, a riječ je o tenisicama koje su već desetljećima obožavani klasik među sportskom obućom.

Conversice su nepogrešiv odabir i kada tražimo ležernu eleganciju i tenisice koje se svojim dizajnom i izgledom uklapaju u gotovu svaku ležerniju kombinaciju. Plavuša iz Zadra svom street styleu dodala je još crni ruksak, crne sunčane naočale retro dizajna i metalnu narukvicu.

Još jesenske ulične mode iz Zadra pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zadru - 2 Ulična moda u Zadru (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Izdanje ljepotice iz Zagreba sinonim je za klasičnu eleganciju s pomakom Ljepotica sa zagrebačke špice u crnom od glave do pete Ljepotica sa zagrebačke špice u crnom od glave do pete Štikle Roberta Cavallija s efektnom kopčom +2 Ljepotica sa zagrebačke špice u crnom od glave do pete

Natikače koje su bile hit ljeta mama iz centra Zagreba nosi uz hlače udobne poput pidžame Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M +7 Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju