Bijele haljine apsolutni su hit svakoga ljeta – nose se i na plažu i na gradskim ulicama. Osobito su popularni udobni modeli od prirodnih materijala u kojima koža diše i u kojima se manje znojimo.

Galerija Bijele haljine su hit svakog ljeta Reserved haljina, 29,99 eura H&M haljina, 34,99 eura +12 C&A haljna, 59,99 eura

Bijele haljine su popularni odjevni komad u toplijem dijelu godine. Nose se mini, midi i maksi modeli s kratkim rukavima i bez njih, a koji se sjajno sparuju s različitom ljetnom obućom.

Bijele haljine izgledaju sjajno s natikačama ravnih potplata, špagericama, espadrilama, štiklama i tenisicama. Mogu se kombinirati na brojne načine, te nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Next haljina, 64,99 eura Next haljina, 64,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kad sunce zaprži, najdraže su nam lepršavi i dugi modeli napravljeni od prirodnih materijala poput pamuka i lana u kojima je lakše podnijeti vrućine.

Na tržištu se mogu naći različiti modeli bijelih haljina – mi vam dajemo izbor od 15 najpopularnijih iz hrvatskih trgovina i poznatih webshopova, a koje se mogu kupiti već po cijeni od 18 do 80 eura.

H&M haljina, 34,99 eura H&M haljina, 34,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Za plaže i gradski asfalt: 15 torbi savršenih za ljeto Torbe od rafije, jute, slame i drugih sličnih materijala popularan su izbor u ljetno vrijeme H&M torba, 14,99 eura C&A torba, 19,99 eura +12 CCC torba, 23,99 eura

15 modela najpopularnijih ljetnih natikača za plažu koje možete nositi i za večernji izlazak Japanke su Hrvaticama omiljen izbor za plažu Deichmann japanke, 19,99 eura Bershka japanke, 19,99 eura +12 CCC japanke, 11,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju