Obožavaju ih članice kraljevskih obitelji, na španjolskih ulicama već su sada nezaobilazan prizor, a s dolaskom toplijeh vremena iz ormara ih vade i mnoge domaće zaljubljenice u modu.

Galerija H&M, 29,99 eura Deichmann, 24,99 eura Tamaris (Rodea), 64,95 eura +13 Next, 42 eura

Pričamo o špagericama s platformom, istodobno ženstvenim i udobnim sandalama koje imaju obožavateljice diljem svijeta.

Osim što su udobne i svestrane, zbog čega uljepšavaju razne kombinacije, špagerice s platformom izdužuju noge i cijelu figuru čine vitkijom.

Jednom kada ih dodate u svoj ormar, nosit ćete ih uz traperice, suknje, haljine...

Catherine Middleton u špagericama s platformom Catherine Middleton u špagericama s platformom (Foto: Profimedia)

Na tržištu postoje razni modeli špagerica s platformom, a prvi koji u toplijem dijelu godine ugleda svjetlo dana je onaj sa zatvorenim prstima.

Za sve dame koje jedva čekaju nošenje ovih omiljenih sandala, zavirili smo u ponudu trgovina i izdvojili 15 špagerica s platformom i zatvorenim prstima u koje možete uskočiti čim nam se vrati pravo proljeće.

Pet trendova sa španjolskih ulica koji su i nama dragi Španjolke vole boje Kraljica Letizia obožava špagerice Duge suknje obožavaju žene diljem svijeta +5 Članice španjolske kraljevske obitelji obožavaju nositi haljine u bojama

Pa koliko ih ima?! Nakon 20. para prestali smo brojiti omiljene sandale kraljice Letizije Kraljica Letizia u espadrilama Kraljica Letizia u espadrilama Kraljica Letizia u espadrilama +4 Kraljica Letizia u espadrilama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju