Odnos između svekrva i njihovih snaha zna biti izazovan. Ne postoji jedno točno rješenje kako taj odnos učiniti zadovoljavajućim za obje strane, ali postoje primjerci koji dokazuju da se to može. Ovaj odnos, kako i svaki drugi, zahtijeva ulaganje truda i vremena.

Ako je vjerovati zvijezdama, na to kakva će biti vaša svekrva utječe i njezin horoskopski znak. Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka u kojima se rađaju najbolje i tri znaka u kojima se rađaju, pa, najizazovnije svekrve. Ako vaša nije na popisu, nalazite se u zlatnoj sredini.

Najbolje svekrve prema horoskopskom znaku

Riba

Majke ribe velika su podrška svojim sinovima. Kada njihov sin kući dovede svoju suprugu, majke ribe dat će sve od sebe da se odabranica njihova sina osjeća ugodno i sretno. One su pune ljubavi i uvijek su na raspolaganju svojim snahama te će im prve priskočiti u pomoć.

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku zabavne su i vole život, avanture i nova iskustva. Ako želite nekamo otputovati, nemojte se ustručavati pitati svekrvu da ide s vama. Bitno je znati i da svekrva rođena u znaku strijelca nije samo zabavna, ona je odličan izbor kada želite razgovarati o nekim dubljim temama. Mogli biste se ugodno iznenaditi njezinom pomoći i prekrasnim savjetima koje će vam dati.

Vaga

Vage su po prirodi uravnotežene i miroljubive, a takve su i svekrve rođene u ovom znaku. Ako, primjerice, dođe do svađe između vas i supruga, upravo je svekrva ta koja će pokušati pomoći u novonastaloj situaciji i popraviti vam raspoloženje. Suosjećajna priroda svekrvama vagama omogućuje da budu osobe pune ljubavi koje je uvijek dobro imati u životu.

Najgore svekrve prema horoskopskom znaku

Lav

Majke lavice vole dobivati puno pažnje od svojih sinova, tako da teže od drugih podnose činjenicu da njihov sin u svom životu ima novu ženu s kojom voli provoditi puno vremena. Ta činjenica obično predstavlja izazov za odnos snaha - svekrva.

Jarac

Imati svekrvu rođenu u znaku jarca može biti pravi izazov. Osim što su ambiciozne, jarčice su i vrlo ozbiljne osobe, pa je s njima jako teško uspostaviti opušten odnos pun smijeha i zabave.

Najpošteniji znakovi Tri najpoštenija horoskopska znaka na koja se uvijek možemo osloniti

Uspjeh Tri horoskopska znaka kojima je sudbina život pun uspjeha

Škorpion

Žene škorpioni ne vjeruju lako ljudima, što znači da njihove snahe moraju proći brojne testove prije nego što zadovolje svoju svekrvu. I baš kad počnete misliti da vam je svekrva počela vjerovati, shvatit ćete da nije tako. Ako je vaša svekrva škorpion, očekuje vas izazovan odnos u kojem stalno morate dokazivati da vam se može vjerovati. Osim toga, mnoge žene škorpioni vole kontrolirati stvari oko sebe, tako da je lako moguće da će vam se miješati u život i onda kada to ne želite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju